آموزش کسب و کار اینترنتی

همه چیز درباره مصرف خرمالو

سه شنبه, ۲ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۲۹ ق.ظ

7 مزیت برتر سلامتی و تغذیه خرمالو

 


خواص خرمالو ما شامل محصولاتی هستیم که فکر می کنیم برای خوانندگان ما مفید هستند. اگر از طریق پیوندهای موجود در این صفحه خرید کنید ، ممکن است کمیسیون کمی بدست آوریم. روند ما اینجاست.

درختان خرمالو که اصالتاً از کشور چین هستند
خواص خرمالو  هزاران سال است که به دلیل میوه های خوشمزه و چوب های زیبا ، پرورش داده می شوند.

میوه های نارنجی رنگ آنها به نام خرمالو به دلیل عطر و طعم شیرین و عسلی مانند شناخته می شوند.

در حالی که صدها نوع وجود دارد
خواص خرمالو انواع Hachiya و Fuyu از محبوب ترین ها هستند.

خرمالو های هاچیا به شکل قلب قابض است ، به این معنی که در مواد شیمیایی گیاهی به نام تانن بسیار زیاد است که طعم خشک و تلخی به میوه نارس می دهد.

Persimmons | Co+op, welcome to the table

این نوع خرمالو قبل از خوردن باید کاملاً رسیده باشد.

خرمالو فویو حاوی تانن است 
خواص خرمالو اما غیر قابض محسوب می شود. برخلاف خرمالو های هاچیا ، از نوع فووی ترد و گوجه ای شکل می توان حتی در صورت نارسایی کامل نیز لذت برد.

خرمالو را می توان به
خواص خرمالو  صورت تازه ، خشک یا پخته مصرف کرد و به طور معمول در سراسر دنیا در ژله ، نوشیدنی ، پای ، کاری و پودینگ استفاده می شود.

خرمالو نه تنها خوشمزه است ، بلکه مملو از مواد مغذی است که از چندین طریق می تواند برای سلامتی شما مفید باشد.

در اینجا 7 مزیت خرمالو از جمله نحوه ترکیب آنها در رژیم غذایی آورده شده است.

 

1. مملو از مواد مغذی


خرمالوها هرچند که اندازه کمی دارند ، با مقدار قابل توجهی مواد مغذی بسته بندی می شوند.

در واقع ، یک خرمالو
خواص خرمالو  (168 گرم) حاوی ( 1 ) است:

کالری: 118
کربوهیدرات: 31 گرم
پروتئین: 1 گرم
چربی: 0.3 گرم
فیبر: 6 گرم
ویتامین A: 55٪ از RDI
ویتامین C: 22٪ از RDI
ویتامین E: 6٪ از RDI
ویتامین K: 5٪ از RDI
ویتامین B6 (پیریدوکسین): 8٪ از RDI
پتاسیم: 8٪ از RDI
مس: 9٪ از RDI
منگنز: 30٪ از RDI

خواص خرمالو  همچنین منبع خوبی از تیامین (B1) ، ریبوفلاوین (B2) ، فولات ، منیزیم و فسفر است.

این میوه های رنگارنگ کم کالری و سرشار از فیبر هستند و آنها را به یک ماده غذایی دوستدار کاهش وزن تبدیل می کند .

فقط یک خرمالو حاوی بیش از نیمی از مقدار توصیه شده ویتامین A ، یک ویتامین محلول در
خواص خرمالو  چربی برای عملکرد ایمنی بدن ، بینایی و رشد جنین است. ( 2 )

جدا از ویتامین ها و مواد معدنی ، خرمالو حاوی مجموعه وسیعی از ترکیبات گیاهی از جمله تانن ، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها است که می تواند بر سلامتی شما تأثیر مثبت 
خواص خرمالو بگذارد (3منبع مورد اعتماد)

برگهای میوه خرمالو همچنین دارای ویتامین C ، تانن و فیبر زیادی است و همچنین ماده تشکیل دهنده مشترکی در چای های درمانی است (4منبع مورد اعتماد)

خلاصه
خرمالو سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مهم از جمله ویتامین های A ، C و B ، پتاسیم و منگنز است. 
خواص خرمالو آنها همچنین حاوی ترکیبات گیاهی مفید مانند تانن و فلاونوئیدها هستند.


2. منبع عالی آنتی اکسیدان های قدرتمند


خرمالو حاوی ترکیبات گیاهی مفیدی است که دارای کیفیت آنتی اکسیدانی هستند.

آنتی اکسیدان ها با خنثی 
خواص خرمالو  سازی استرس اکسیداتیو ، فرایندی که توسط مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد ایجاد می شود ، از آسیب سلول جلوگیری و یا کند می کنند.

استرس اکسیداتیو با برخی بیماری های مزمن ، از جمله بیماری های قلبی ، دیابت ، سرطان 
خواص خرمالو و بیماری های عصبی مانند آلزایمر مرتبط است (5منبع مورد اعتماد)

خوشبختانه ، مصرف غذاهای غنی از آنتی اکسیدان مانند خرمالو می تواند به مبارزه با استرس اکسیداتیو کمک کند و ممکن است خطر ابتلا به برخی بیماری های مزمن را کاهش دهد. 
خواص خرمالو

رژیم های غذایی حاوی فلاونوئیدها ، که آنتی اکسیدان های قدرتمندی هستند که در پوست و گوشت خرمالو با غلظت های زیادی یافت می شوند ، با کاهش میزان بیماری های قلبی ، کاهش ذهنی مرتبط با سن و سرطان ریه
خواص خرمالو  ارتباط دارند6منبع مورد اعتماد)

خرمالو همچنین سرشار از آنتی اکسیدان های کاروتنوئید مانند بتاکاروتن است ، رنگدانه ای که در بسیاری از میوه ها و سبزیجات با رنگ روشن وجود دارد.

مطالعات رژیم های غذایی 
خواص خرمالو  حاوی بتاکاروتن را با خطر کمتری در بیماری قلبی ، سرطان ریه ، سرطان روده بزرگ و بیماری متابولیک مرتبط دانسته اند (7منبع مورد اعتماد)

علاوه بر این ، یک مطالعه بر روی بیش از 37000 نفر نشان داد که کسانی که رژیم غذایی بالایی از بتا کاروتن مصرف می کنند
خواص خرمالو  خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند (8منبع مورد اعتماد)

خلاصه
خرمالو منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان های قدرتمند مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است.
خواص خرمالو  رژیم های غذایی غنی از این ترکیبات با کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها از جمله بیماری های قلبی و دیابت مرتبط هستند.

منابع سلامتی

9 Amazing Health Benefits of Persimmon

مسابقه رایگان 3 س dietالی رژیم ما را انجام ده

خواص خرمالو  ارزیابی رایگان ما بر اساس پاسخ شما به 3 س quickال سریع بهترین رژیم های غذایی را برای
خواص خرمالو  شما رتبه بندی می کند.

3. ممکن است از سلامت قلب بهره مند شود
بیماری های برای مشاهده خواص خرمالو اینجا کلیک کنید قلبی علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است و بر زندگی میلیون ها انسان تأثیر منفی می گذارد (9منبع مورد اعتماد)

خوشبختانه با کاهش 
خواص خرمالو عوامل خطر مانند رژیم غذایی نادرست می توان از بسیاری از بیماری های قلبی پیشگیری کرد.

ترکیب قدرتمند مواد مغذی م
خواص خرمالو  وجود در خرمالو آنها را به گزینه ای عالی برای تقویت سلامت قلب تبدیل می کند .

خرمالو حاوی آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی از جمله کوئرستین و کامفرول است.

در چندین مطالعه مصرف رژیم غذایی حاوی فلاونوئیدها با کاهش خطر بیماری های قلبی
خواص خرمالو  مرتبط بوده است.

به عنوان مثال ، یک مطالعه بر روی بیش از 98000 نفر نشان داد که افرادی که بیشترین میزان مصرف فلاونوئیدها را دارند ، در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف را دارند ، 18 درصد مرگ ناشی از مسائل مربوط به قلب داشتند10منبع مورد اعتماد)

رژیم های غذایی حاوی غذاهای غنی از فلاونوئید می توانند با کاهش فشار خون ، کاهش کلسترول LDL "
خواص خرمالو  بد" و کاهش التهاب ، از سلامت قلب پشتیبانی کنند.11منبع

 مورد اعتماد)

علاوه بر این ، تانن هایی که به خرمالو نارس تلخی دهان شکننده دهان می دهند ، ممکن است فشار خون را کاهش دهند.

بسیاری از مطالعات حیوانی نشان داده اند که اسید تانیک و اسید گالیک ، هر دو در خرمالو وجود دارد ، در کاهش فشار خون بالا ، یک عامل خطر عمده برای بیماری های قلبی موثر است (12منبع مورد اعتماد، 13منبع مورد اعتماد، 14منبع مورد اعتماد)

خلاصه
خرمالو حاوی آنتی اکسیدان 
خواص خرمالو فلاونوئید و تانن است که با کاهش فشار خون ، کاهش التهاب و کاهش سطح کلسترول ، برای سلامت قلب مفید است.

4- ممکن است به کاهش التهاب کمک کند

Hachiya Persimmons Information and Facts
بیماری هایی مانند بیماری های قلبی ، آرتروز ، دیابت ، سرطان و چاقی همه با التهاب مزمن در ارتباط هستند.

خوشبختانه ، انتخاب مواد غذایی سرشار از ترکیبات ضد التهاب می تواند به کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری کمک کند .

خرمالو منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان قوی ویتامین C است. در واقع ، یک خرمالو حاوی 20٪ از مقدار توصیه شده روزانه است.

ویتامین C به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند و با 
خواص خرمالو التهاب در بدن مقابله می کند.

ویتامین C با اهدای الکترون به این مولکول های ناپایدار ، آسیب رادیکال های آزاد را کاهش می دهد ، بنابراین آنها را خنثی می کند و از آسیب بیشتر آنها جلوگیری می کند.

پروتئین واکنش پذیر C و اینترلوکین 6 موادی هستند که در واکنش به التهاب توسط بدن تولید می شوند.

یک مطالعه هشت هفته ای در 64 فرد چاق نشان داد که مکمل 500 میلی گرم ویتامین C دو بار در روز به طور قابل توجهی سطح پروتئین واکنش پذیر C و اینترلوکین 6 را کاهش می دهد (15منبع مورد اعتماد)

به علاوه ، مطالعات گسترده مصرف بیشتر ویتامین C در رژیم غذایی را با کاهش خطر ابتلا به بیماری های التهابی مانند بیماری های قلبی ، سرطان پروستات و دیابت مرتبط دانسته اند
خواص خرمالو  (16منبع مورد اعتماد، 17منبع مورد اعتماد، 18منبع مورد اعتماد)

خرمالو همچنین حاوی کاروتنوئیدها ، فلاونوئیدها و ویتامین E است ، همه آنتی اکسیدان های قوی هستند که با التهاب در بدن مقابله می کنند (19منبع مورد اعتماد، 20منبع مورد اعتماد، 21منبع مورد اعتماد)

خلاصه
خرمالو سرشار از آنتی 
خواص خرمالو اکسیدان قوی ویتامین C است ، که به کاهش التهاب ، دلیل اصلی بسیاری از بیماری ها کمک می کند.


5. سرشار از فیبر


داشتن کلسترول بیش از حد ، به ویژه کلسترول LDL "بد" ، می تواند خطر بیماری قلبی ، سکته و حمله قلبی را افزایش دهد.

غذاهای سرشار از فیبر محلول ، 
خواص خرمالو مانند میوه ها و سبزیجات ، با کمک به بدن در دفع مقادیر اضافی از آن ، می توانند به کاهش سطح کلسترول بالا کمک کنند.

خرمالو میوه ای سرشار از فیبر است که ثابت شده سطح کلسترول LDL را کاهش می دهد.

یک مطالعه نشان داد بزرگسالانی که میله های شیرینی حاوی فیبر خرمالو را به مدت 12 هفته سه بار در روز مصرف می کردند ، در مقایسه با کسانی که میله هایی که حاوی فیبر خرمالو نبودند ، کاهش قابل توجهی در کلسترول LDL را تجربه کردند (22منبع مورد اعتماد)

فیبر برای حرکات منظم روده نیز مهم است و می تواند به کاهش سطح قند خون بالا کمک کند.

غذاهای غنی از فیبر محلول مانند خرمالو هضم کربوهیدرات و جذب قند را کند می کند ، که به جلوگیری از افزایش قند خون کمک می کند .

یک مطالعه بر روی 117 نفر
خواص خرمالو  مبتلا به دیابت نشان داد که افزایش مصرف فیبرهای غذایی محلول منجر به بهبود قابل توجهی در سطح قند خون می شود (23منبع مورد اعتماد)

به علاوه ، فیبر به سوخت باکتری های خوب روده کمک می کند ، که می تواند بر سلامت دستگاه گوارش و سلامت شما تأثیر مثبت بگذارد (24منبع مورد اعتماد)

خلاصه
غذاهای غنی از فیبر مانند 
خواص خرمالو خرمالو می توانند به کاهش کلسترول ، کاهش سطح قند خون و سالم نگه داشتن سیستم هضم کمک کنند.

6. از Healthy Vision پشتیبانی کنید
خرمالو مقدار زیادی ویتامین A و آنتی اکسیدان های مهم برای سلامت چشم فراهم می کند .

در حقیقت ، یک خرمالو 55٪ از مقدار توصیه شده ویتامین A را تأمین می کند.

Vanilla Kaki Persimmons Information and Facts

ویتامین A از عملکرد غشای ملتحمه و قرنیه پشتیبانی می کند. علاوه بر این ، این یک جز essential اساسی 
خواص خرمالو رودوپسین است ، پروتئین لازم برای بینایی طبیعی (25منبع مورد اعتماد)

خرمالو همچنین حاوی لوتئین و زاگزانتین است که آنتی اکسیدان های کاروتنوئید هستند و باعث تقویت بینایی می شوند.

این مواد در سطوح بالا در شبکیه مشاهده می شوند ، یک لایه حساس به نور در پشت چشم.

رژیم های غذایی غنی از 
خواص خرمالو لوتئین و زیگزانتین ممکن است خطر ابتلا به برخی بیماری های چشمی را کاهش دهد ، از جمله دژنراسیون ماکولای وابسته به سن ، بیماری که بر شبکیه چشم تأثیر می گذارد و می تواند باعث کاهش بینایی شود (26منبع مورد اعتماد)

در حقیقت ، یک مطالعه بر روی بیش از 100000 نفر نشان داد که افرادی که بیشترین مقدار لوتئین و زاگزانتین را مصرف می کنند 40٪ کمتر از کسانی که کمترین مقدار را مصرف می کنند خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا را دارند.27منبع مورد اعتماد)

خلاصه
خرمالو سرشار از ویتامین A ، لوتئین و زاگزانتین است - همه مواد مغذی که بینایی سالم را پشتیبانی می کنند.


7. خوشمزه و آسان برای اضافه کردن

به رژیم غذایی شما
خرمالو را می توان به 
خواص خرمالو غذاهای مختلف اضافه کرد تا باعث تقویت بیشتر تغذیه شود.

این میوه ها را می توانید به عنوان یک میان وعده ساده تازه میل کنید و یا در دستورهای غذایی خوشمزه استفاده کنید. در واقع ، آنها هم با غذاهای شیرین و هم با غذاهای خوش طعم جفت می شوند.

در اینجا چند روش برای افزودن خرمالو به رژیم غذایی وجود دارد:

خرمالو را روی سالاد برش بزنید تا یک طعم اضافه شود.
ماست صبحگاهی یا بلغور جو دوسر خود را با خرمالوی تازه یا پخته شده بریزید تا از این طریق شیرینی
خواص خرمالو  طبیعی از بین برود.
خرمالو را در فر تفت دهید و برای یک دسر خوشمزه و سالم عسل را بپاشید.
خرمالو خشک یا تازه را در مخلوط کلوچه ، نان یا کیک مخلوط کنید.
برای تهیه یک سالاد میوه ای خوشمزه با توت و میوه

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۱۰/۰۲
اکادمی سبز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی