آموزش کسب و کار اینترنتی

ضرروری ترین وسایل آشپزخانه کدامند؟

جمعه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۱، ۰۵:۳۱ ب.ظ

خرید ظروف آشپزی باید و نبایدها

از

به دنبال اقلام در فروشگاه‌های دست دوم/فروشگاه‌های خیریه بگردید - می‌توانید در این مکان‌ها با وسایل آشپزخانه دست دوم، اما هنوز هم کاملاً خوب، پول زیادی پس انداز کنید. این برای محیط زیست نیز عالی است زیرا به معنای واقعی کلمه بازیافت می شود.

از دوستان و خانواده‌ها بخواهید هر چیزی را که می‌توانند اهدا کنند – مردم در طول سال‌ها مجموعه‌ای از بیت‌ها و باب‌ها را ایجاد می‌کنند، و این شامل ابزار آشپزخانه نیز می‌شود. ممکن است شخصی یک مجموعه یدکی از قیچی آشپزخانه در اطراف داشته باشد که بتواند آن را به شما اهدا کند یا مجموعه ای از ماهیتابه هایی داشته باشد که هرگز استفاده نکرده است. نظرات کاربران را بررسی کنید - ظروف آشپزخانه در طول عمر خود کارهای سخت زیادی را متحمل می شوند. نظرات کاربران منبع بسیار خوبی برای تفکیک کالاهای خوب و پر زرق و برق است، به خصوص وقتی صحبت از محدوده هایی با نام سرآشپزهای معروف باشد. این بررسی‌ها می‌تواند به شما کمک کند تجهیزاتی را بخرید که استفاده از آنها خوب است، و دوام بیشتری خواهند داشت، در حالی که مطمئن شوید چیزی که در محدوده قیمت خود خریداری می‌کنید، غیرقابل تغییر نیست.

نمی کند

ارزان‌ترین موجود را بخرید - حتی اگر بودجه‌ای ندارید، اقتصاد کاذب همچنان یک چیز است. هیچ فایده ای ندارد که اقلام زیادی را با قیمت ارزان بخرید، اما متوجه شوید که پس از مدت کوتاهی شکسته می شوند یا غیر قابل استفاده می شوند. سرویس چاقو آشپزخانه ک این بدان معنی است که شما باید بیرون بروید و حتی بیشتر بخرید.

اما البته، بودجه خود را به باد ندهید. سعی کنید تا جایی که می توانید تجهیزات محکمی تهیه کنید. نظرات کاربران می تواند هنگام خرید تجهیزات جدید به شما کمک کند. همچنین ممکن است بخواهید اقلامی را در فروشگاه‌های دستفروشی/فروشگاه‌های خیریه بخرید تا برخی تجهیزات با کیفیت خوب را با قیمت‌های مقرون به صرفه خریداری کنید.

 

برای چیزهای غیر ضروری پول خرج نکنید. در عوض، با استفاده از لیست خرید، در پول خود صرفه جویی کنید.

لیستونیک را دانلود کنید

چیزی بخرید مگر اینکه کاملاً مطمئن باشید که به طور مرتب از آن استفاده خواهید کرد - وسایل و ظروف آشپزخانه بسیار زیبا و به ظاهر مفیدی در آنجا وجود دارد. با این حال، قبل از اینکه در مورد این موارد زیاده روی کنید، از خود بپرسید که آیا این چیزی است که زیاد از آن استفاده خواهید کرد. در غیر این صورت، فقط با چیزی مواجه می شوید که فضا را اشغال می کند و هزینه های غیرضروری برای شما به همراه دارد.

اما اگر واقعاً آن را می‌خواهید، حتماً دستور العمل‌هایی را پیدا کنید که عادت به استفاده از آن برای استفاده بیشتر از آن را در شما ایجاد کند.

لیست ظروف ضروری آشپزخانه

اکنون، بیایید تمام 43 مورد ضروری آشپزخانه خود را بررسی کنیم و در عین حال به شما بگوییم که چرا باید آن را در آشپزخانه خود داشته باشید.

تجهیزات آماده سازی غذا

چاقوی سرآشپز – انواع مختلفی از چاقوها وجود دارد که می توانید بخرید. اما در واقعیت، شما واقعاً به یک یا دو نیاز دارید. بدون شک چاقوی آشپز همه کاره ترین چاقو است. شما می توانید از آن برای بخش عمده نیازهای اصلی خود برای برش، برش و خرد کردن استفاده کنید. حتماً یک چاقوی سرآشپز از جنس استیل ضد زنگ بخرید تا مطمئن شوید که به راحتی زنگ نمی زند.

چاقوی تمیز کردن - در حالی که چاقوی سرآشپز واقعاً همه کاره است، می تواند کمی در قسمت بزرگ باشد. جفت کردن آن با یک چاقوی صاف کننده همان تطبیق پذیری را برای شما به ارمغان می آورد. اندازه آن کوچکتر است و دارای تیغه کوتاه تری است که کنترل بیشتری برای آماده سازی ظریف تر می دهد.

چاقوی نان – در حالی که بیشتر نان ها به صورت ورقه ای عرضه می شوند، برخی از انواع خاصی از نان ها مانند نان فوکاچیا و نان پانینی باید توسط نان شما واقعاً بریده شوند. برای انجام این کار، فقط نباید از هر چاقویی استفاده کنید. لبه دندانه دار یک چاقوی نان به شما امکان می دهد از طریق آن اره کنید، در حالی که یک چاقوی صاف فقط نان را له می کند.

میله تیز کردن/صدا کردن چاقو - همه چاقوها با گذشت زمان کند می شوند و یکی از اینها مطمئناً کمی تیز بودن را به آنها باز می گرداند. این امر به ویژه در صورتی مهم است که پول کافی برای استفاده از یک چاقوی خوب یا مجموعه ای از چاقوها ندارید، زیرا چاقوهای ارزان قیمت زودتر کدر می شوند.

تخته(های) خرد کردن/برش - اگر چیزی برای آماده کردن غذا ندارید، داشتن بهترین چاقوهای دنیا خوب نیست. اینکه پلاستیک را انتخاب کنید یا چوبی با مد روز خوب به شما بستگی دارد. در حالت ایده آل، چندین تخته برای انواع مختلف غذا (گوشت خام، سبزیجات شسته شده، ماهی، لبنیات) خواهید داشت. این می تواند خطر آلودگی متقابل در آشپزخانه را که می تواند منجر به مسمومیت غذایی شود، کاهش دهد.

قیچی/قیچی آشپزخانه – این قیچی ها فوق العاده همه کاره هستند و می توانند تهیه غذای شما را بسیار آسان تر کنند. از آنها برای برش نوارهای گوشت استفاده کنید یا فقط میوه یا سبزی خشک را به سرعت خرد کنید.

سرویس چاقوی آشپزخانه - این به شما امکان می دهد پوست و پوست اکثر سبزیجات را به راحتی جدا کنید

پرس سیر – در حالی که خرد کردن سیر شما بسیار ساده است، استفاده از پرس سیر می تواند سیر را ریز خرد کنید تا تمام طعم آن استخراج شود. این همچنین خطر گاز گرفتن غیرمنتظره یک تکه بزرگ سیر را در غذای شما کاهش می دهد!

رنده - سعی کنید یکی را با سطوح مختلف برای رنده کردن و رنده کردن ریزتر پیدا کنید

ترازو آشپزخانه - برای پخت ضروری است، اما اگر می خواهید اندازه وعده های خود را کنترل کنید خوب است

 

چیزی را که نیاز ندارید نخرید. با لیست خرید به موارد ضروری پایبند باشید.

لیستونیک را دانلود کنید

کوزه اندازه گیری - بدون دردسر مایع خود را اندازه بگیرید

قاشق ها و فنجان های اندازه گیری – در حالی که بیشتر کشورهای اروپا مانند ایالات متحده به جای مقدار (فنجان) وزن پخت می کنند، هنوز هم خوب است که پیمانه ها و همچنین قاشق های اندازه گیری را تهیه کنید. این به شما امکان می‌دهد تا برخی از وعده‌های غذایی را بدون نیاز به سختی تبدیل مواد اولیه دستور خش‌خش کنید.

کاسه همزن – مواقعی وجود دارد که باید چندین ماده را با هم ترکیب کنید. یک کاسه همزن خوب باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتواند مقدار زیادی از مواد را جابجا کند و همچنین فضای کافی برای فرآیند اختلاط در اختیار داشته باشد.

صافی آبکش/پاستا – از آن برای شستن سبزیجات و سایر اشیاء بزرگ قبل از تهیه استفاده کنید. شما همچنین می توانید از آنها برای آبکش کردن محصولات آب پز و پاستا پس از پختن استفاده کنید.

الک - این الک عمدتاً برای جدا کردن آرد هنگام پخت استفاده می شود. اما همچنین می توان از آن برای شستشوی مواد ریزتر مانند عدس یا برنج قبل از پختن استفاده کرد. اینها معمولاً مستقیماً از طریق آبکش یا صافی پاستا می ریزند.

وردنه - اگر قصد دارید با شیرینی چیزی درست کنید، باید خمیرتان را به طور یکنواخت صاف کنید.

درب کن کنسرو - در حالی که اکثر قوطی‌ها اکنون با حلقه‌کشی عرضه می‌شوند، هنوز هم برخی از قوطی‌ها برای رسیدن به محتویات خود نیاز به درب بازکن دارند. درب بازکن قوطی نیز در صورتی که حلقه از بین برود واقعا مفید است!

مخلوط کن > – برخی از دستور العمل ها، به خصوص سس ها و سوپ ها، از شما می خواهند که مواد را با هم مخلوط کنید. این نباید یک وسیله یکپارچه باشد که بر روی میز کار شما غالب است. می توانید مخلوط کن های دستی کوچکتر و راحت تری بخرید که کار را به خوبی انجام می دهند.

تجهیزات آشپزی

ماهی تابه / ماهیتابه - یک قطعه ضروری از ظروف آشپزخانه. از این می توانید برای سرخ کردن کم عمق انواع مواد استفاده کنید.

کاسه ها – در حالی که پخت و پز زیادی را در ماهیتابه/ ماهیتابه انجام می دهید، به یک ماهی تابه هم به خصوص برای سس ها نیاز دارید. توصیه می کنیم حداقل 2 عدد بخرید، زیرا به احتمال زیاد در حالی که سس خود را در یکی می خورید، باید مقداری کربوهیدرات مانند برنج یا پاستا را در دیگری بپزید. برای انعطاف بیشتر در آشپزخانه، تابه هایی با اندازه های مختلف خریداری کنید.

نوع تابه هایی که باید بخرید بستگی به نوع اجاق گاز شما دارد. اکثر تابه ها برای اکثر اجاق ها مناسب هستند. با این حال، اجاق های هالوژن و القایی به ترتیب به سطوح مات ضخیم یا تابه های فلزی مغناطیسی نیاز دارند.

ظرف نسوز – اگر فر دارید، به چیزی برای پختن غذا نیاز دارید

قلع برشته - این قالب با طرف بالا برای برشته کردن چیزها عالی است، زیرا اجازه می دهد آب میوه ها در ته جمع شوند.

ورقه پخت - نه فقط برای کوکی ها، بلکه برای هر چیزی که نیاز به دسترسی آسان برای جدا کردن پس از پخته شدن دارد. همچنین می‌توان از آن در زیر ظرف ضد فر استفاده کرد تا برداشتن و گرفتن غذای سرریز شده در طول فرآیند پخت آسان‌تر شود.

قاشق همزن - برای هم زدن آشپزی خود به یک قاشق نیاز دارید. ما یک قاشق چوبی سنتی را توصیه می کنیم زیرا احتمال تاب خوردن یا ذوب شدن آن در حرارت مستقیم کمتر است. با این حال، اگر خیلی زبر هستید، یا قاشق کاملا قدیمی است، می‌توانند شکافته یا خرد شوند.

قاشق سوراخ دار – از آن برای حذف غذا از آب استفاده می شود. شکاف های موجود در قاشق باعث می شود که اکثر آب در این فرآیند از بین برود.

کاردک – این برای خارج کردن غذا از ماهیتابه/ ماهیتابه عالی است. شکاف های موجود در کاردک باعث می شود که چربی و چربی اضافی در حین برداشتن از بین برود.

انبرها – اینها برای بیرون آوردن اشیا از آب، یا برگرداندن گوشت غلیظ در ماهیتابه/ماهیتابه، مانند فیله ماهی سالمون، عالی هستند. استفاده از انبر به این معنی است که خطر آسیب رساندن به گوشت را کاهش می دهید، همانطور که ممکن است با قرار دادن کاردک زیر آن انجام دهید. بهترین آنها برای خرید مواردی با انتهای سیلیکونی هستند که در برابر حرارت مقاوم هستند و به تابه شما آسیب نمی رسانند. آنها همچنین می توانند به عنوان انبر برای سرو سالاد استفاده شوند.

ماشر – مخصوصاً برای سیب زمینی خوب است، اما برای پختن مواد غذایی دیگر مانند آووکادو عالی است. در حالی که می توان از یک چنگال برای انجام این کار استفاده کرد، ماشین خراش بسیار سریعتر و موثرتر است. با این حال، تمیز کردن آنها با دست ممکن است بعد از آن مشکل باشد.

همزن بادکنکی – اگر سس درست می کنید، قطعا یکی از این ها را می خواهید. مسلماً همزن برقی و اتصالات همزن به مخلوط‌کن‌های دستی زحمت زیادی از هم زدن می‌کشد. اما در مواقع اضطراری یا اگر برای هالووین لباس دالک می‌پوشید، خوب است که یکی از اینها را در اطراف داشته باشید.

دستکش های اجاق گاز - این دستکش ها به جلوگیری از سوختگی های بد هنگام خارج کردن اشیا از فر کمک می کنند

نگهدارنده قابلمه – این تکه های پارچه مربعی باعث می شود تا دیگ های داغ را از اجاق گاز خارج کنید و از دستان شما در این فرآیند محافظت کنید. علاوه بر این، می‌توانید گلدان‌هایی را روی آن‌ها قرار دهید تا از آسیب سطح داغ به میز کارتان جلوگیری کنید.

دماسنج غذا/گوشت - این برای اطمینان از بهداشت خوب در آشپزخانه شما ضروری است. استفاده از یکی از این ها می تواند اطمینان حاصل کند که غذا به درستی و در تمام طول پخته شده است و خطر ابتلا به غذای کم پخته و مسمومیت غذایی را کاهش می دهد.

 

برنامه لیست خرید سرویس چاقو آشپزخانه 

د

تجهیزات سرویس دهی

ملاقه – برای سرو سوپ و همچنین برای غذاهای مایع مانند دهل عالی است

چنگال پاستا – مسلماً این چنگال بیشتر شبیه یک قاشق عجیب و غریب است تا یک چنگال. با این حال، برای برداشتن و سرو ماکارونی مانند اسپاگتی و لینگوین که در غیر این صورت از سوراخ های صافی/صفحه ماکارونی عبور می کنند، فوق العاده مفید است.

کاتر پیتزا - حتی اگر اعتراف نکنید که پیتزا زیاد می خورید، خوردن این ها بسیار خوب است. همچنین می توان از آنها برای تقسیم نان تخت استفاده کرد.

پیچ چوب پنبه - اگرچه بسیاری از بطری های شراب در حال حاضر با درپوش های پیچی عرضه می شوند، هنوز تعداد زیادی چوب پنبه چوبی یا پلاستیکی در آنها وجود دارد. با نداشتن یکی از این موارد در مورد خانه غافلگیر نشوید.<

درب بازکن بطری - اگر آبجو را به شراب ترجیح می دهید، مطمئناً به یکی از آنها نیاز خواهید داشت

تجهیزات ذخیره سازی

ظروف پلاستیکی - این ظروف برای تازه نگه داشتن غذا و باقی مانده غذا در یخچال عالی هستند. همچنین می توان از آنها برای انجماد باقی مانده در فریزر استفاده کرد. اطمینان حاصل کنید که برخی از آنها را خریداری کنید که در مایکروویو نیز ایمن هستند تا تطبیق پذیری بیشتری به آنها اضافه کنید.

کیسه های زیپی پلاستیکی – برای نگهداری مواد آماده در یخچال یا فریزر عالی است. اینها همچنین فضای کمتری را نسبت به ظروف پلاستیکی اشغال می کنند، اما برای مایعات عالی نیستند.

سطل/جعبه نان – نگهداری نان در یکی از این موارد تضمین می کند که نان به خوبی تهویه شود، دور از نور مستقیم و خشک بماند و ماندگاری آن افزایش یابد.

تجهیزات متفرقه

پوشش پلاستیکی/فیلم چسبنده - اینها به تازه و بدون اشکال در حین آماده سازی یا تازه نگه داشتن مواد اضافی برای مدت طولانی تری کمک می کنند.

فویل آشپزخانه - برای پخت عالی است زیرا گرما را منعکس می کند که می تواند به روند پخت برخی از غذاها کمک زیادی کند

پخت کاغذ روغنی – اگر قصد دارید پخت زیادی انجام دهید، این امر ضروری است. این کاغذ روغنی تضمین می کند که چیزها در جایی که نباید بچسبند.

حوله های چای - این ها فقط برای خشک کردن ظروف نیستند. آنها می توانند غذا را بدون خطر به دام انداختن رطوبت بیش از حد، که در تهیه برخی ظروف ضروری است، بپوشانند.

سازمان دهنده ابزار آشپزخانه – در نهایت، شما به جایی نیاز دارید تا همه این ظروف را قرار دهید! در حالی که برخی از آنها را می توان به راحتی در کشو قرار داد، برخی از آنها برای دسترسی سریع و آسان، بهتر در مکان های آماده سازی و پخت قرار می گیرند. ما خرید 2 را توصیه می کنیم زیرا این بدان معنی است که آنها آنقدر محکم بسته بندی نشده اند که جدا کردن آنها دشوار می شود. از طرف دیگر، می توانید در هر قسمت از آشپزخانه (آماده سازی و پخت و پز) مواردی داشته باشید.

لیست قابل چاپ اقلام آشپزخانه

لطفاً این الگوی فهرست خرید رایگان را بارگیری و چاپ کنید، و در جایی که احساس می کنید مناسب هستید، تنظیمات را انجام دهید. ما امیدواریم که به شما کمک کند یک آشپزخانه جدید درخشان را در خانه جدید خود راه اندازی کنید.

منبع

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱/۰۳/۲۰
اکادمی سبز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی