آموزش کسب و کار اینترنتی

عوارض چاقی

سه شنبه, ۷ بهمن ۱۳۹۹، ۰۵:۵۱ ب.ظ

بررسی اجمالی

چاقی یک بیماری پیچیده است که شامل مقدار بیش از حد چربی بدن است. چاقی فقط یک مسئله آرایشی نیست. این یک مشکل پزشکی است که خطر ابتلا به سایر بیماری ها و مشکلات سلامتی مانند بیماری های قلبی ، دیابت ، فشار خون و برخی سرطان ها را افزایش می دهد.

 

دلایل زیادی وجود دارد که برخی از افراد در جلوگیری از چاقی مشکل دارند. معمولاً چاقی در نتیجه ترکیبی از عوامل ارثی ، همراه با محیط و رژیم های غذایی شخصی و گزینه های ورزشی ایجاد می شود.

خبر خوب این است که حتی کاهش وزن متوسط ​​می تواند مشکلات سلامتی مرتبط با چاقی را بهبود بخشد یا از آن جلوگیری کند. تغییرات رژیم غذایی ، افزایش فعالیت بدنی و تغییرات رفتاری می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند. داروهای تجویزی و روش های کاهش وزن گزینه های دیگری برای درمان چاقی هستند.

محصولات و خدمات

 

 

علائم

چاقی زمانی تشخیص داده می شود که شاخص توده بدن (BMI) شما 30 یا بالاتر باشد. برای تعیین شاخص توده بدنی ، وزن خود را به پوند تقسیم کنید و قد خود را به اینچ مربع تقسیم کرده و در 703 ضرب کنید یا وزن خود را بر حسب کیلوگرم بر قد خود به متر مربع تقسیم کنید.


چه موقع به پزشک مراجعه کنیمبرای اکثر افراد ، BMI تخمین مناسبی از چربی بدن را ارائه می دهد. با این حال ، BMI به طور مستقیم چربی بدن را اندازه گیری نمی کند ، بنابراین برخی از افراد مانند ورزشکاران عضلانی ممکن است BMI در گروه چاقی داشته باشند حتی اگر چربی اضافی بدن ندارند.

اگر نگران مشکلات سلامتی مرتبط با وزن هستید ، از پزشک خود در مورد مدیریت چاقی س askال کنید. شما و پزشک می توانید خطرات سلامتی خود را ارزیابی کرده و در مورد گزینه های کاهش وزن بحث کنید.

درخواست وقت قبلی در کلینیک مایو

علل

اگرچه تأثیرات ژنتیکی ، رفتاری ، متابولیکی و هورمونی بر وزن بدن وجود دارد ، اما چاقی هنگامی اتفاق می افتد که کالری بیشتری از میزان سوزاندن خود با ورزش و فعالیت های عادی روزانه دریافت کنید. بدن شما این کالری های اضافی را به عنوان چربی ذخیره می کند.

رژیم های غذایی اکثر آمریکایی ها بیش از حد کالری است - اغلب از فست فود و نوشیدنی های پر کالری. افراد مبتلا به چاقی ممکن است قبل از احساس سیری ، کالری بیشتری مصرف کنند ، زودتر احساس گرسنگی کنند یا به دلیل استرس یا اضطراب بیشتر غذا بخورند.

عوامل خطر

چاقی معمولاً از ترکیبی از علل و عوامل م resultsثر حاصل می شود:

ارث و تأثیرات خانوادگی

ژن هایی که از والدین خود به ارث می برید ممکن است بر میزان چربی بدن شما و محل توزیع آن چربی تأثیر بگذارد. ژنتیک همچنین ممکن است در میزان کارآیی بدن شما برای تبدیل غذا به انرژی ، چگونگی تنظیم اشتها در بدن و چربی سوزی بدن در طی ورزش نقش داشته باشد.

چاقی در خانواده ها ایجاد می شود. این فقط به دلیل ژن های مشترک آنها نیست. اعضای خانواده همچنین عادات غذایی و فعالیتی مشابهی دارند.

انتخاب های سبک زندگی

  • رژیم غذایی ناسالم. رژیم غذایی حاوی کالری زیاد ، کمبود میوه و سبزیجات ، پر از غذای فست فود و مملو از نوشیدنی های پرکالری و نوشابه های بزرگ باعث افزایش وزن می شود.
  • کالری مایع. افراد می توانند کالری زیادی بدون احساس سیری بنوشند ، به ویژه کالری حاصل از الکل. سایر نوشیدنی های پر کالری ، مانند نوشابه های قندی ، می توانند به افزایش وزن قابل توجهی کمک کنند.
  • عدم فعالیت اگر سبک زندگی کم تحرکی دارید ، می توانید به راحتی هر روز کالری بیشتری از میزان سوزاندن خود با ورزش و انجام کارهای روزمره دریافت کنید. نگاه به صفحه رایانه ، تبلت و تلفن یک فعالیت کم تحرک است. تعداد ساعاتی که شما در مقابل صفحه قرار دارید بسیار با افزایش وزن ارتباط دارد.

برخی از بیماری ها و داروها

در بعضی از افراد ، چاقی را می توان در یک علت پزشکی یافت ، مانند سندرم پرادر-ویلی ، سندرم کوشینگ و سایر بیماری ها. مشکلات پزشکی ، مانند آرتروز ، نیز می تواند منجر به کاهش فعالیت شود ، که ممکن است منجر به افزایش وزن شود.

اگر از طریق رژیم غذایی یا فعالیت جبران نکنید ، برخی از داروها می توانند منجر به افزایش وزن شوند. این داروها شامل برخی از داروهای ضد افسردگی ، داروهای ضد تشنج ، داروهای دیابت ، داروهای ضد روان پریشی ، استروئیدها و بلاکرها است.

مسائل اجتماعی و اقتصادی

عوامل اجتماعی و اقتصادی با چاقی ارتباط دارند. اجتناب از چاقی دشوار است اگر مناطق ایمن برای راه رفتن یا ورزش نداشته باشید. به همین ترتیب ، ممکن است روش های سالم پخت و پز به شما آموزش داده نشود ، یا به غذاهای سالم دسترسی نداشته باشید. علاوه بر این ، افرادی که با آنها وقت می گذرانید ممکن است بر وزن شما تأثیر بگذارند - اگر دوستان یا اقوام چاقی داشته باشید ، احتمال چاقی بیشتر می شود.

سن

چاقی می تواند در هر سنی ، حتی در کودکان کم سن رخ دهد. اما با افزایش سن ، تغییرات هورمونی و سبک زندگی کمتر فعال خطر چاقی را افزایش می دهد. علاوه بر این ، با افزایش سن ، میزان عضله در بدن شما کاهش می یابد. به طور کلی ، توده عضلانی پایین منجر به کاهش متابولیسم می شود. این تغییرات همچنین میزان کالری مورد نیاز را کاهش می دهد و جلوگیری از اضافه وزن را دشوار می کند. اگر به طور آگاهانه چیزهایی را که می خورید کنترل نکنید و با افزایش سن از نظر جسمی تحرک بیشتری داشته باشید ، احتمالاً اضافه وزن پیدا می کنید.

عوامل دیگر

  • بارداری. افزایش وزن در دوران بارداری معمول است. از دست دادن برخی از خانم ها بعد از تولد کودک دشوار است. این افزایش وزن ممکن است به پیشرفت چاقی در زنان کمک کند. تغذیه با شیر مادر ممکن است بهترین گزینه برای کاهش وزن به دست آمده در دوران بارداری باشد.
  • ترک سیگار. ترک سیگار اغلب با افزایش وزن همراه است. و برای برخی از افراد ، می تواند منجر به افزایش وزن کافی برای واجد شرایط چاقی شود. اغلب این اتفاق می افتد در حالی که مردم برای کنار آمدن با ترک سیگار از غذا استفاده می کنند. با این حال ، در دراز مدت ، ترک سیگار هنوز هم مزیت بیشتری برای سلامتی شما نسبت به استعمال سیگار است. پزشک می تواند به شما در جلوگیری از افزایش وزن پس از ترک سیگار کمک کند.
  • کمبود خواب. کم خوابیدن یا زیاد خوابیدن می تواند باعث تغییر در هورمون هایی شود که اشتهای شما را افزایش می دهند. همچنین ممکن است هوس غذاهای پر کالری و کربوهیدرات کنید که می تواند در افزایش وزن نقش داشته باشد.
  • فشار. بسیاری از عوامل خارجی که بر روحیه و سلامتی شما تأثیر می گذارند ممکن است در چاقی مثر باشند. افراد معمولاً هنگام تجربه موقعیت های استرس زا بیشتر به دنبال غذای پر کالری هستند.
  • میکروبیوم باکتری های روده تحت تأثیر آنچه می خورید قرار دارند و ممکن است به افزایش وزن یا کاهش وزن کمک کنند.
  • تلاش های قبلی برای کاهش وزن. تلاش های قبلی برای کاهش وزن و به دنبال آن بازیابی سریع وزن ممکن است به افزایش وزن بیشتر کمک کند. این پدیده که گاهی اوقات رژیم غذایی با یو یو نیز خوانده می شود ، می تواند سوخت و ساز بدن شما را کند کند.

حتی اگر یک یا چند مورد از این عوامل خطر را داشته باشید ، به این معنی نیست که سرنوشت شما مبتلا به چاقی است. از طریق رژیم غذایی ، فعالیت بدنی و ورزش و تغییر رفتار می توانید اکثر عوامل خطر را خنثی کنید.

عوارض

افراد مبتلا به چاقی به احتمال زیاد به تعدادی از مشکلات سلامتی بالقوه جدی مبتلا می شوند ، از جمله:

  • بیماری قلبی و مغزیچاقی باعث می شود که فشار خون بالا و سطح غیر طبیعی کلسترول داشته باشید ، که از عوامل خطر بیماری های قلبی و سکته مغزی است.
  • دیابت نوع 2. چاقی می تواند بر نحوه استفاده از انسولین در بدن برای کنترل سطح قند خون تأثیر بگذارد. این خطر مقاومت به انسولین و دیابت را افزایش می دهد.
  • برخی از سرطان ها چاقی ممکن است خطر ابتلا به سرطان رحم ، دهانه رحم ، آندومتر ، تخمدان ، پستان ، روده بزرگ ، راست روده ، مری ، کبد ، کیسه صفرا ، لوزالمعده ، کلیه و پروستات را افزایش دهد.
  • مشکلات گوارشی. چاقی احتمال ابتلا به سوزش معده ، بیماری کیسه صفرا و مشکلات کبدی را افزایش می دهد.
  • مشکلات زنان و جنسیت. چاقی ممکن است باعث ناباروری و پریودهای نامنظم در زنان شود. چاقی همچنین می تواند باعث اختلال نعوظ در مردان شود.
  • آپنه خواب افراد مبتلا به چاقی به احتمال زیاد دچار آپنه خواب می شوند ، یک اختلال بالقوه جدی که در آن تنفس به طور مکرر در طول خواب متوقف می شود و شروع می شود.
  • آرتروز. چاقی علاوه بر تقویت التهاب در بدن ، استرس وارد شده بر مفاصل تحمل کننده وزن را نیز افزایش می دهد. این عوامل ممکن است منجر به عوارضی مانند آرتروز شود.
  • علائم شدید COVID-19. در صورت آلوده شدن به ویروسی که باعث بیماری ویروس کرونا می شود (COVID-19) ، چاقی خطر ایجاد علائم شدید را افزایش می دهد. افرادی که موارد شدید COVID-19 دارند ممکن است برای تنفس به درمان در بخش های مراقبت ویژه یا حتی کمک مکانیکی نیاز داشته باشند.

اطلاعات مربوطه

کیفیت زندگی

چاقی می تواند کیفیت کلی زندگی شما را کاهش دهد. ممکن است نتوانید کارهایی را که قبلاً انجام می دادید مانند شرکت در فعالیتهای لذت بخش انجام دهید. ممکن است از مکان های عمومی خودداری کنید. افراد چاق حتی ممکن است با تبعیض روبرو شوند.

سایر موارد مرتبط با وزن که ممکن است بر کیفیت زندگی شما تأثیر بگذارد عبارتند از:

  • افسردگی
  • معلولیت
  • مشکلات جنسی
  • شرم و گناه
  • ایزوله سازی اجتماعی
  • دستاورد پایین کار

جلوگیری

چه در معرض خطر چاقی باشید ، چه در حال حاضر دارای اضافه وزن هستید و یا از وزن خوبی برخوردار هستید ، می توانید برای جلوگیری از افزایش وزن ناسالم و مشکلات بهداشتی مربوط به آن اقدامات انجام دهید. جای تعجب نیست که مراحل جلوگیری از افزایش وزن همان مراحل کاهش وزن است: ورزش روزانه ، رژیم غذایی سالم و تعهد طولانی مدت برای تماشای آنچه می خورید و می نوشید.

  • به طور منظم تمرین کن. برای جلوگیری از افزایش وزن باید هفته ای 150 تا 300 دقیقه فعالیت با شدت متوسط ​​داشته باشید. فعالیت های بدنی متوسط ​​شدید شامل راه رفتن سریع و شنا است.
  • یک برنامه غذایی سالم دنبال کنید. روی غذاهای کم کالری و غنی از مواد مغذی مانند میوه ها ، سبزیجات و غلات کامل تمرکز کنید. از مصرف چربی اشباع شده خودداری کنید و مصرف شیرینی و الکل را محدود کنید. روزانه سه وعده غذایی منظم با میان وعده محدود بخورید. هنوز هم می توانید از غذاهای پرچرب و پرکالری به عنوان یک درمان نادر لذت ببرید. فقط مطمئن باشید که بیشتر اوقات غذاهایی را انتخاب کنید که باعث افزایش وزن مناسب و سلامتی می شوند.
  • تله های غذایی که باعث خوردن شما می شوند را بشناسید و از آنها اجتناب کنید. موقعیت هایی را که باعث غذا خوردن خارج از کنترل می شوند را شناسایی کنید. سعی کنید یک ژورنال تهیه کنید و بنویسید چه می خورید ، چه مقدار می خورید ، چه موقع غذا می خورید ، چه احساسی دارید و چقدر گرسنه اید. پس از مدتی ، باید ظهور الگوها را مشاهده کنید. می توانید از قبل برنامه ریزی کنید و استراتژی هایی برای مدیریت این نوع شرایط تدوین کنید و کنترل رفتارهای غذایی خود را حفظ کنید.
  • وزن خود را مرتباً کنترل کنید. افرادی که حداقل هفته ای یکبار وزن خود را حفظ می کنند ، در نگه داشتن وزن اضافی موفق ترند. نظارت بر وزن شما می تواند به شما بگوید که آیا تلاش شما مثر است یا خیر و یا می تواند به شما کمک کند که افزایش وزن کوچک را قبل از اینکه به یک مشکل بزرگ تبدیل شود ، تشخیص دهید.
  • مقاوم باش. پایبندی به برنامه وزن مناسب خود در طول هفته ، آخر هفته ها و در میان تعطیلات و تعطیلات تا حد ممکن ، شانس موفقیت طولانی مدت شما را افزایش می دهد.

 

 

 

این پرفروش ت

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۱۱/۰۷
اکادمی سبز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی