رب گوجهفرنگی خانگی یک حیوان کاملاً متفاوت - و کاملاً خوشمزهتر - نسبت به آن چیزی است که میتوانید از سوپرمارکت بخرید. تقریباً یک روز طول می کشد (خوشبختانه، بسیاری از این کارها به صورت دستی انجام می شود)، و در نهایت، رب گوجه فرنگی کافی برای شما در چندین پروژه آشپزی دوام خواهد داشت. در کتاب من، خانگی ارزش تلاش هر بار را دارد.
رب گوجه فرنگی خانگی در مقابل فروشگاهی
بسیاری از ما رب گوجه فرنگی را به عنوان یک غذای اصلی می شناسیم که در قوطی های حلبی کوچک یا لوله های وارداتی (گران تر) برای توزیع آسان تر خریداری می شود. نسخه های مواد غذایی به ندرت چیز خاصی هستند - فقط ظروف کنسانتره گوجه فرنگی متراکم و صاف.
وقتی خودتان آن را درست میکنید، میتوانید گوجهفرنگی مورد استفاده و در نتیجه طعم کنسانتره نهایی را انتخاب کنید. پخت آهسته همچنین طعمی دلچسب و غنی به رب می دهد، برخلاف نمونه های خریداری شده در فروشگاه.
انتخاب گوجه فرنگی مناسب برای رب گوجه فرنگی
یک نکته را باید در نظر داشته باشید: در حالی که از هر گوجه فرنگی می توان برای تهیه رب استفاده کرد، نوع گوجه فرنگی که انتخاب می کنید در محصول نهایی شما تفاوت ایجاد می کند. زمانی که آن را با گوجهفرنگیهای موروثی درست میکردم، محصول نهایی من فقط سه شیشه کوچک را پر میکرد. زمان هایی که از گوجه فرنگی رب گوشتی استفاده می کردم، تقریبا دو برابر آن را دریافت می کردم. پس قبل از غواصی با آن میراث گرانبها این را در نظر داشته باشید.
(اعتبار تصویر: جو لینگمن )
نگهداری رب گوجه فرنگی خانگی
دستور العمل زیر دستورالعملهایی را برای کنسرو کردن این رب گوجهفرنگی با آب جوش ارائه میدهد، اما اگر میخواهید راه آسان را انتخاب کنید، رب تمام شده را در قالبهای یخ بریزید، فریز کنید و سپس مکعبهای یخزده را کیسه کنید و برچسب بزنید. هر زمان که فقط به مقدار کمی رب گوجه فرنگی نیاز داشتید، یک مکعب را بیرون بیاورید. این مکعب ها را می توان تا نه ماه منجمد کرد.
سینی های یخ مکعب کامل Tovolo
13.95
آمازون
هم اکنون خریداری کنید
نحوه استفاده از رب گوجه فرنگی خانگی
رب گوجه فرنگی خانگی در تمام مکان های سنتی مانند سوپ، خورش و فلفل به زیبایی کار می کند. با این حال، تفت طولانی در فر به آن نوعی طعم شدید گوجهفرنگی میدهد که باعث میشود آن را روی گردهای نان باگت سوخاری سوخاری کرده و روی آن را با پنیر ریکوتای تازه یا رنگ آمیزی به املت اسفناج بریزید.
یادداشت تستر
سوالات متداول در مورد این دستور غذایی به شرح زیر است: "آیا می توانم به جای اسید سیتریک از آب لیمو استفاده کنم؟" و آیا ارزشش را دارد؟" اولا، بله، می توانید از آبلیمو استفاده کنید، اما باید نوع بطری آن باشد که پاستوریزه است و اسیدیته ثابت تری نسبت به تازه فشرده دارد. مرکز نگهداری از خانه 2 قاشق غذاخوری آب لیموی بطری شده را برای این مقدار گوجه فرنگی توصیه می کند.
ثانیاً، بله، کاملاً ارزش آن را دارد که چقدر طعم خوبی دارد. من هرگز رب گوجهفرنگی کنسرو شده روی نان کرهای آغشته شده یا چرخانده شده در ماست نخوردم، اما این دقیقاً همان چیزی است که در تابستان امسال از بستههای خانگی خودم لذت میبرم. - مگان ، آگوست 2018
Tomato Preserving 2.0 چیست؟
وقتی نوبت به گوجه فرنگی می رسد، شاید اصول اولیه را پوشش داده باشید. سس گوجه فرنگی تازه درست کرده اید ، یا تفت داده اید، یا کیسه ای را در فریزر انداخته اید تا بعدا راحت پوست کنده شده و سس درست شود. خب بعدش چیه؟
Marisa McClellan از Food in Jars ما را از طریق Tomato Preserving 2.0 راهنمایی می کند — درس های آشپزی و ایده های خوبی برای زمانی که آماده رفتن به سطح بعدی نگهداری گوجه فرنگی هستید.
اصول را یاد بگیرید
- طرز تهیه سس گوجه فرنگی اصلی با گوجه فرنگی تازه
- ساده ترین راه برای نگهداری گوجه فرنگی: آنها را فریز کنید!
- حفظ فصل: گوجه فرنگی کبابی در فر درست کنید!
- خامه ی سوپ گوجه
طرز تهیه رب گوجه فرنگی
در تابستان امسال گوجهفرنگیها را در حالی که ارزان هستند بخرید و با این رب گوجهفرنگی خانگی در تمام زمستان از نعمتهای خود در سوپ و خورشها لذت خواهید برد.
بازده20 تا 24 اونس می شود
زمان آماده سازی1 ساعت
زمان پخت3 ساعت تا 4 ساعت
عناصر
- 10 پوند
گوجه فرنگی (به یادداشت دستور غذا مراجعه کنید)
- 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
- 2 قاشق چایخوری
نمک دریا
- 1/2 قاشق چایخوری
اسید سیتریک یا 2 قاشق غذاخوری آب لیموی بطری شده
تجهیزات
- چاقوی سرآشپز
- تخته برش
- گلدان بزرگ
- آسیاب مواد غذایی، الک، یا چینی
- 2 ورقه های فر لبه دار یا 1 ماهیتابه
- کوزه های 4 اونسی، برای نگهداری
دستورالعمل ها
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. 2 قفسه را بچینید تا فر را به یک سوم تقسیم کنید و با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
گوجه فرنگی را به چهار قسمت خرد کنید. گوجه فرنگی ها را یک چهارم کنید.
گوجه فرنگی ها را با روغن زیتون بپزید. روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا براق شود. گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود و پوست آن شروع به جدا شدن از گوشت گوجه فرنگی کند.
گوجه فرنگی ها را از آسیاب غذا رد کنید. گوجهفرنگیهای گرم را از طریق آسیاب غذا، الک یا چینویی بریزید تا تفاله گوجهفرنگی از دانهها و پوست جدا شود. نمک دریا و اسید سیتریک یا آب لیمو را در خمیر مخلوط کنید. دانه ها و پوست را دور بریزید یا کمپوست کنید.
پالپ را روی 2 ورقه پخت قرار دهید. تفاله گوجه فرنگی را بین 2 ورقه پخت بزرگ و لبه دار تقسیم کنید. می توانید از یک ماهیتابه بزرگ هم استفاده کنید، اما پختن آن به این ترتیب زمان بیشتری می برد.
تفاله گوجه فرنگی را بپزید تا به صورت خمیر درآید. ورقه های پخت را در فر قرار دهید. هر نیم ساعت یکبار گوجه فرنگی ها را چک کنید، رب را هم بزنید و محل ورقه های پخت را عوض کنید تا به طور یکنواخت کم شوند. با گذشت زمان، رب شروع به کاهش می کند تا جایی که دیگر ورقه پخت را پر نمی کند. در این مرحله، محتویات دو ورقه پخت را با هم ترکیب کرده و به پخت ادامه دهید.
بپزید تا بیش از نصف کاهش یابد. رب زمانی که براق، آجری رنگ است و بیش از 3 تا 4 ساعت کاهش می یابد، درست می شود، هرچند زمان دقیق پخت بستگی به آبدار بودن گوجه فرنگی شما دارد. در این مرحله نباید آب یا رطوبت باقی مانده از خمیر جدا شود.
رب را به شیشه ها منتقل کنید. خمیر تمام شده را به شیشه های 4 اونسی تقسیم کنید و فضای سر 3/4 اینچی را باقی بگذارید.
حفظ گزینه 1 - رب گوجه فرنگی را در یک حمام آب گرم پردازش کنید. درب ها و حلقه ها را بمالید و به مدت 15 دقیقه در حمام آب جوش قرار دهید. تا 1 سال در جای خنک و تاریک نگهداری شود. پس از باز کردن، تا 1 هفته در یخچال قرار دهید.
حفظ گزینه 2 - در یخچال یا فریز کنید. اگر نمی خواهید رب را پردازش کنید، می توانید آن را در یخچال یا فریز کنید. خمیر تمام شده را در شیشه های تمیز نصف یا یک چهارم پیمانه بتراشید. روی هر شیشه یک لایه روغن زیتون بپوشانید و در یخچال یا فریزر قرار دهید. تا زمانی که روی آن را به خوبی با روغن زیتون بپوشانید و مطمئن شوید که فقط از یک قاشق بسیار تمیز برای بیرون آوردن آن از شیشه استفاده می کنید، به مدت 3 تا 4 هفته در یخچال نگهداری می شود. در حالت یخ زده تا 9 ماه نگهداری می شود.
یادداشت های دستور غذا
گزینه های گوجه فرنگی: از گوجه فرنگی های رب مانند روماس و سان مارزانوس برای بیشترین بازده استفاده کنید. از گوجه فرنگی آبدار نیز می توان استفاده کرد، اما عملکرد کمتری خواهد داشت.
https://www.1and1group.com/product-category/%D8%B1%D8%A8-%D9%87%D8%A7/