آموزش کسب و کار اینترنتی

با گسترش تکنولوژی و آنلاین شدن کارها افراد برنامه نویس و فریلنسر تمایل به خرید لپ تاپ مناسب برنامه نویسی دارند تا در هر جایی قادر به انجام کارها و پروژه‌های خود باشند. از همین رو این احساس نیاز می‌شود تا بر اساس یک راهنمای خرید، بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی را انتخاب کنند.

در بین پلتفرم‌های آماده، وردپرس سهم بالایی از برنامه نویسی را به خود جذب کرده است. در این مقاله قصد داریم به بررسی این موضوع پرداخته و ویژگی‌هایی که باید برای خرید چنین لپ تاپی به آنها توجه کنید می‌پردازیم.

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی حرفه ای کدام است؟

مثل هر چیزی انتخاب محصولی که مناسب یک قشر خاص باشد نیاز به جستجو و کنکاش از افراد دارد تا کاستی‌های آن را یافته و با بررسی مشکلات موجود ببینیم کدام گزینه را باید در نظر گرفت.

در انتخاب و خرید لپ تاپ مناسب برنامه نویسی ۶ مولفه نقش اساسی دارند که آنها را بررسی می‌کنیم.

قابلیت جابه‌جایی و وزن

یک برنامه‌نویس فریلنسر جای ثابتی برای کار کردن ندارد؛ ممکن است امروز آن را در اتاق خواب، فردا در پارک نزدیک خانه یا روز دیگری توی جنگل‌های گیلان پیدایش کنید که شاد و خرم در حال برنامه نویسی است.

مدام اینطرف و آن طرف بردن لپ تاپ نیاز به این دارد که:

  • اولاً وزن کمی داشته باشد: لپ تاپی که وزنی کمتر از دو کیلوگرم داشته باشد بهترین انتخاب برای برنامه نویسی است.
  • ثانیاً ابعاد مناسب داشته باشد: معمولاً لپ تاپ با صفحه نمایش ۱۳ و ۱۴ اینچی بهترین انتخاب هستند. اما اگر کارهای گرافیکی را هم باید انجام دهید بهتر است روی صفحه نمایش ۱۵ اینچ و بیشتر هم نگاهی بیندازید.

نوع و اندازه صفحه نمایش

شاید فکر کنید اینکه صفحه نمایش از چه نوعی باشد اهمیت ندارد؛ اما این موضوع کاملاً اشتباه بوده و برعکس صفحه نمایش بیش از هرچیزی اهمیت دارد.

افراد برنامه نویس در طول ۲۴ ساعت، ساعت‌ها خیره به صفحه نمایش در حال برنامه نویسی هستند که در صورت عدم انتخاب لپ تاپ مناسب، نبود کیفیت صفحه نمایش موجب آسیب جدی به چشم‌ها خواهد شد.

داشتن رزولوشن بالا ضمن تامین فضای کافی برای وجود ۲ یا چند پنجره و همچنین تکست‌های شارپ، موجب می‌شود تا بعد از مدتی کار کردن چشم‌هایتان خسته نشود.

برخی برنامه نویس‌ها علاقه به صفحه نمایش لمسی دارند. شما توسعه دهنده‌اید، استفاده از چنین صفحه نمایشی برای شما کاربردی نبوده و صرفاً هزینه‌ی اضافه است. به جای آن می‌توانید از سخت افزار بالاتر استفاده کنید.

نوع پردازنده مرکزی و گرافیکی

انتخاب CPU نکته مهمی است. سعی کنید لپ تاپ انتخابی حتما پردازنده‌ای مثل core i7 یا core i5 شرکت اینتل یا مدل‌های رایزن 5 و رایزن 7 شرکت AMD را در قلب خود جای داده باشد. شاید انتخاب لپ تاپ ایسوس گزینه خوبی باشد.

بررسی سی پی یو لپ تاپ
بررسی سی پی یو لپ تاپ

از کنار این موضوع که بگذریم فرکانس پردازنده و حافظه کش اهمیت زیادی دارند. یک لپ تاپ مناسب برنامه نویسی با فرکانس بیشتر از ۲.۵ گیگاهرتز و حافظه کش بالاتر از ۴ مگابایت بهترین گزینه است.

از نظر پردازنده گرافیکی به نوع برنامه نویسی شما بستگی دارد. اگر توسعه دهنده اندروید باشید، نیاز به انواع شبیه ساز برای تست برنامه خود دارید که در این صورت کارت گرافیک مسئله مهمی است. اما اگر توسعه دهنده وب سایت باشید یک درجه این موضوع کمتر اهمیت دارد. پردازنده‌های گرافیک در لپ تاپ به دو صورت هستند.

  • نوع Dedicated: در این مدل سخت افزار جدا برای کارت گرافیک در نظر گرفته می‌شود که هزینه بالاتری باید پرداخت کنید. در مشخصات لپ تاپ اگر با عبارت GPU برخورد کردید بدانید که پردازنده گرافیکی از این مدل است.
  • نوع Integrated: در این مدل سخت افزار جداگانه برای پردازش کارهای گرافیکی وجود ندارد؛ بلکه خود پردازنده مرکزی(CPU) مسئولیت انجام این کارها را برعهده می‌گیرد. در نتیجه لپ تاپ قیمت کمتر و همچنین قدرت کمتر برای کارهای گرافیکی را خواهد داشت.

حافظه داخلی و حافظه RAM

یک برنامه نویس عاشق کد زدن، فیلم دیدن در زمان‌های استراحت و انجام کارهای کول است. پس موضوع حافظه برایش شاید اهمیتی نداشته باشد و با هارد اکسترنال هم نیازش برطرف شود. اما اگر قرار است لپ تاپ خوبی را انتخاب کنید، به نوع حافظه دقت کنید تا از نوع SSD یا NVMe باشد. این دو نوع هارد به ترتیب نسبت به هاردهای ساتا سرعت ۹ و ۱۴ برابری دارند.

حافظه RAM نقش به سزایی در سرعت پردازش‌ها دارد. به طور خلاصه عرض می‌کنیم که اصلاً روی لپ تاپی با رم کمتر از ۸ گیگ فکر هم نکنید. اگر مشکلی بابت هزینه ندارید از رم ۱۶ یا حداقل ۱۲ گیگ استفاده کنید. اما اگر مسائل مالی اجازه انتخاب رم بالاتر را نمی‌دهد سعی کنید از کانفیگ دیگری استفاده کنید که حافظه کمتری داشته باشد، اما در عوض مشخصات رم بالاتر باشد.

بررسی حافظه رم
بررسی حافظه رم

کیبورد و باتری

کیبورد قرار است تک تک کدهای شما را تایپ کرده و در صفحه نمایش نمایش داده شوند. سعی کنید لپ تاپی با کیبورد مناسب انتخاب کنید که فاصله کیبوردها از هم مناسب بوده و همچنین نیاز به فشار زیادی نداشته باشند. صدای کیبورد هم نقش اساسی در کنترل اعصاب در مواقع کار نکردن کدها دارد تا احیاناً از کوره در نروید(!)

امروزه کیبوردهای جزیره‌ای بهترین گزینه هستند که در تمامی لپ تاپ های امروزی یافت می‌شوند.

در نهایت به مبحث باتری می‌رسیم که خلاصه‌وار عرض می‌کنم لپ تاپی انتخاب کنید که حداقل ۴ ساعت میزان شارژدهی را تامین کند. مشخصات باتری کاملاً به سایر مشخصات وابسته است که CPU و RAM تاثیر زیادی در مصرف آن دارند.

به چیزهایی بیشتر از این هم فکر کنیم؟

ویژگی و نکات بسیار زیادی وجود دارد که برای خرید لپ تاپ باید به بررسی آنها بپردازید. اما مشکل اینجاست که بررسی همه‌ی این موارد زمان زیادی را طلب می‌کند و جدایی از این باید ساعت‌ها با انواع واژه و مشخصات درگیر شوید.

پیشنهاد ما این است که از یک مرجع برای نقد و بررسی تخصصی لپ تاپ استفاده کنید. سایت تاپترین به نشانی toptarin.net به معرفی جدیدترین محصولات شرکت‌ها پرداخته و با بررسی مشخصات، ویژگی‌ها و کانفیگی که هر لپ تاپ دارد در انتخاب یک محصول عالی به شما کمک خواهد کرد.

 

منبع: سایت همیار وب

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۱۰/۲۴
اکادمی سبز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی