چگونه در خانه کیک درست کنیم؟
عناصر
کیک
1 ½ فنجان شکر دانه ریز
کره بدون نمک 1 فنجان (8 اونس) نرم شده
4 تخم بزرگ
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 فنجان فنجان (حدود 11/3 اونس) آرد همه منظوره
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
½ قاشق چای خوری نمک کوشر
1 فنجان دوغ کامل
سرخ شدن
کره بدون نمک 2 فنجان (16 اونس) نرم شده
4 فنجان (حدود 16 اونس) پودر قند
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
½ قاشق چای خوری نمک کوشر
2 قاشق غذاخوری خامه سنگین
آب نبات رنگین کمان می پاشد
جهت ها
چک لیست دستورالعمل ها
مرحله 1
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب های کیک گرد 2 (8 اینچی) را چرب و آرد بزنید.
گام 2
کیک را آماده کنید: شکر و کره را با همزن برقی با سرعت متوسط بزنید تا سبک و کرک شود. یک بار تخم مرغ اضافه کنید ، بعد از هر بار افزودن ، آنرا بزنید و در صورت لزوم قسمتهای دیگر را خراش دهید. در وانیل بزنید.
مرحله 3
آرد ، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. مخلوط آرد و دوغ را به طور متناوب به مخلوط کره اضافه کنید و ابتدا با مخلوط آرد پایان دهید. آن را با سرعت کم بزنید تا بعد از هر بار افزودن کاملاً مخلوط شود. خمیر را به طور مساوی بین تابه های کیک آماده تقسیم کنید.
مرحله 4
آن را در فر از قبل گرم شده بپزید تا زمانی که یک انتخاب چوبی وارد شده در مرکز با خرده های مرطوب ، 25 تا 30 دقیقه بیرون بیاید. در قابلمه ها را 15 دقیقه خنک کنید ، سپس لایه های کیک را روی یک توری سیم وارونه کنید تا کاملاً خنک شود ، حدود 1 ساعت. (برای بهترین نتیجه ، هر لایه کیک را در بسته بندی پلاستیکی بپیچید و آن را خنک کنید تا آماده شود.)
مرحله 5
فراستینگ را آماده کنید: کره را در مخلوط کن ایستاده ای که مجهز به اتصال پارو است با سرعت متوسط بزنید تا کمرنگ و کرک شود ، حدود 5 دقیقه. در حین ضرب و شتم ، دو طرف و پایین کاسه را خراش دهید. با همزن که روی سرعت کم کار می کند ، به تدریج پودر قند را اضافه کنید ، حدود 2 دقیقه آن را بزنید تا یکدست شود و در صورت لزوم ، قسمت های دیگر کاسه را خلال کنید. در وانیل و نمک بزنید. در حالی که میکسر با سرعت متوسط در حال کار است ، به تدریج خامه را اضافه کنید ، تا حدود 30 ثانیه آنقدر نرم و قابل پخش شود. (برای رسیدن به بهترین نتیجه ، حدود 2 دقیقه با قاشق چوبی یخ زدگی را بزنید تا حباب های هوا از بین بروند.)
مرحله 6
فراستینگ را بین لایه های کیک و بالای کیک پخش کنید. برای کناره های صاف از یک تراش دهنده نیمکت استفاده کنید. آب نمک ها را در لبه بالایی و اطراف پایه کیک بپاشید.
عناصر
چک لیست مواد تشکیل دهنده
¾ فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
½ قاشق چای خوری نمک
4 تخم مرغ ، جدا شده
1 ¼ فنجان شکر دانه ریز
2 قاشق چایخوری وانیل
شکر شیرینی پزی
1 پیمانه خامه سنگین
توت فرنگی 2 پیمانه ، اگر بزرگ است از وسط نصف کنید
جهت ها
چک لیست دستورالعمل ها
مرحله 1
فر را با دمای 375 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب ژله ای رول (یک ورقه کلوچه با دو طرف) را با اسپری پخت و پز سبزیجات کمی بپوشانید. قسمت پایین را با کاغذ مومی بکشید. آرد ، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. کنار گذاشتن
گام 2
با استفاده از همزن برقی با سرعت زیاد ، سفیده را بزنید تا کف شود. به تدریج 1/2 فنجان شکر دانه ریز ، یکبار یک قاشق غذاخوری اضافه کنید و ضرب و شتم را ادامه دهید تا قله های سفت ایجاد شود.
مرحله 3
در یک کاسه دیگر ، زرده تخم مرغ و 1/2 فنجان دیگر شکر دانه ریز را بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. در 1 قاشق چایخوری وانیل بزنید. با استفاده از کاردک لاستیکی آرد و زرده های زده شده را به آرامی در سفیده تا کنید تا فقط مخلوط شوند. در ظرف را پهن کنید. 15 دقیقه یا تا زمانی که کیک کمی لمس شود کیک برگردد.
مرحله 4
در همین حین ، یک حوله ظرف تمیز روی پیشخوان بگذارید و آن را به آرامی با شکر شیرینی پزی ها گردگیری کنید. وقتی کیک تمام شد ، لبه های قالب را با چاقو شل کنید و کیک را روی حوله برگردانید. کاغذ واکس شده را جدا کنید. کیک را به همراه حوله به صورت طولی بغلتانید و در دمای اتاق کنار بگذارید تا خنک شود. تا یک روز جلوتر قابل جبران است.
مرحله 5
خامه را با 1/4 فنجان شکر باقیمانده و 1 قاشق چای خوری وانیل بزنید تا قله های نرم ایجاد شود. کیک را باز کرده و با نیمی از خامه فرم گرفته پخش کنید. روی آن را با نیمی از توت فرنگی ، و بدون حوله دوباره ثبت نام کنید. با توت فرنگی و خامه فرم گرفته باقی مانده سرو کنید.
ارزش غذایی
در هر وعده:
کلسیم 72 میلی گرم 314 کالری ؛ کالری حاصل از چربی 1٪؛ کربوهیدرات 35 گرم؛ کلسترول 136 میلی گرم چربی 18 گرم؛ فیبر 1 گرم ؛ 1 میلی گرم آهن؛ پروتئین 4 میلی گرم چربی اشباع 11 گرم؛ سدیم 193 میلی گرم.
عناصر
چک لیست مواد تشکیل دهنده
کیک:
اسپری آشپزی
⅔ فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
.13 قاشق چایخوری نمک
4 تخم مرغ بزرگ
¾ فنجان شکر دانه ریز
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
½ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
¼ قاشق چای خوری عصاره بادام
¼ فنجان پودر قند ، تقسیم شده است
مربای تمشک بدون دانه 1 (10 اونس)
کولیس:
1 (15 اونس) می تواند نصف زردآلو را در شربت سبک ، خالی نشده تخلیه کند
1 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق غذاخوری آماراتو (لیکور با طعم بادام)
2 فنجان تمشک تازه
جهت ها
چک لیست دستورالعمل ها
مرحله 1
فر را با دمای 400 درجه گرم کنید.
گام 2
برای تهیه کیک ، یک ظرف رول ژله ای 15 10 10 اینچی را با اسپری پخت و پز بپوشانید ، و کاغذ موم را بچینید. کاغذ را با اسپری پخت و پز بپوشانید. کنار گذاشتن
مرحله 3
آرد را به آرامی درون فنجان های خشک اندازه گیری کرده و با چاقو تراز کنید. آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و با لیسک هم بزنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ با همزن با سرعت زیاد بزنید تا رنگ پریده و پف کند (حدود 4 دقیقه). شکر دانه ریز ، وانیل ، پوست و عصاره بادام را به تدریج اضافه کنید و آنقدر ب
زنید تا غلیظ شود (حدود 4 دقیقه). نیمی از مخلوط آرد را روی مخلوط تخم مرغ الک کنید. تا کنید. روش را با مخلوط آرد باقی مانده تکرار کنید. خمیر قاشق را در ظرف آماده کنید. به طور مساوی پخش می شود
مرحله 4
در دمای 400 درجه به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که کیک را کمی لمس کنید ، کیک باز می شود. کیک را از دو طرف ظرف شل کنید. بر روی یک حوله ظرف که با 2 قاشق غذاخوری پودر قند غبارروبی شده است. کاغذ موم را با دقت جدا کنید. 1 دقیقه خنک از انتهای باریک ، کیک و حوله را با هم حلقه کنید. درز را به سمت پایین و روی یک توری قرار دهید. کاملاً خنک شود (حدود 1 ساعت). با دقت باز کنید ؛ حوله را بردارید. مربا را روی کیک پهن کنید ، و یک حاشیه 1/2 اینچی برجای بگذارید. کیک ررول ، و در کنار آن را در یک ظرف بشویید. با 2 قاشق غذاخوری پودر قند بپاشید. به 8 برش برش دهید.
مرحله 5
برای تهیه کولیس ، زردآلوها را در آبکش بریزید و روی ظرف بکشید ، 1 قاشق غذاخوری آب آن را ذخیره کنید. زردآلوها ، 1 قاشق غذاخوری آب ذخیره شده ، عسل و آماراتو را در مخلوط کن قرار دهید. فرآیند تا یکدست شود. با کیک سرو کنید. با توت تزئین کنید.
ارزش غذایی
در هر وعده:
320 کالری ؛ کالری حاصل از چربی 8٪؛ چربی 2.8 گرم چربی اشباع 0.8 گرم مونو چربی 1 گرم؛ پلی چربی 0.5 گرم ؛ پروتئین 4.6 گرم کربوهیدرات 68.9 گرم؛ فیبر 3.2 گرم کلسترول 106 میلی گرم آهن 1.4 میلی گرم سدیم 146 میلی گرم کلسیم 62 میلی گرم
تبلیغات