آموزش کسب و کار اینترنتی

کسب درآمد آنلاین بدون سرمایه

دوشنبه, ۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۵۴ ق.ظ

کسب درآمد از اینترنت یعنی چه؟

قبل از هر چیزی اجازه دهید که تعریف عامیانه و دلنشینی از کسب درآمد از اینترنت داشته باشیم. کسب درآمد از اینترنت یا همان کسب پول از طریق اینترنت مورد سؤال بسیاری از کاربران است و همه ما دوست داریم که با آسان‌ترین راه ممکن درآمد ثابت ماهیانه برای خود درست کنیم. پس باید قبول کنید که انگیزه کافی برای استفاده از این روش وجود دارد، اما نکته‌ای که باعث دلسردی اکثر کاربران می‌شود، این است که رقابت در این حوزه بسیار بالا بوده و فرد باید صبر و حوصله کافی برای فعالیت در آن داشته باشد.


شما:


اگر بخواهید یک صفحه اینستاگرام درست کنید، باید با فالوور های خود در ارتباط باشید؛

اگر بخواهید کانال تلگرام داشته باشید، باید کاربران را به سمت مطالب خود جذب کنید؛

اگر فریلنسر هستید، باید سابقه کاری و رزومه مناسبی برای خود درست کنید؛

اگر وبلاگ نویس هستید، باید خلاقانه رفتار کنید و مطالب جذاب بنویسید؛

اگر با مشارکت در فروش می‌خواهید پول بدست بیاورید، باید اصول بازاریابی را فرا بگیرید.

پس کسب درآمد از اینترنت یعنی کسب تخصص و دانش به مرور زمان و به کار گرفتن آنها در فضای مجازی. اگر پشتکار و توانایی کافی برای فعالیت در این بخش را دارید، ما به شما اطمینان می‌دهیم که موفق خواهید شد، فقط زمان بگذارید!


 

کسب‌و‌کار اینترنتی در تونل زمان

با توجه به اینکه حجم وسیعی از کار آنلاین با استفاده از کامپیوترها انجام می‌شود، شاید بسیاری معتقد باشند که شروع کسب درآمد با اینترنت با ظهور کامپیوتر انجام گرفت. اگرچه اولین کامپیوتر در سال 1937 میلادی ساخته شد، اما ظهور اینترنت به سال1960 برمی‌گردد و تا سال 1990 جنبه همگانی نداشته است. بیشترین تحول در حوزه اینترنت و مشاغل کامپیوتری از سال 2000 به بعد رخ داد و از این زمان به بعد را می‌توان زمان انفجار کسب‌و‌کارهای آنلاین معرفی کرد. البته اگر چه در این سال‌ها بیشتر درآمدها به تبلیغات و بحث وب‌سایت‌ها برمی‌گشت، اما به مرور زمان با ظهور شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک و به دنبال آن برنامه‌هایی مانند اینستاگرام و تلگرام، روند کسب درآمد از اینترنت تحول بیشتری داشت که به روند کنونی آن رسیده است. خوشبختانه در حال حاضر کسب پول به کمک برنامه‌های اینترنتی فقط به کامپیوتر و برنامه‌های کامپیوتری محدود نمی‌شود و اپلیکیشن‌های متعددی وجود دارد که به راحتی می‌توان از آنها برای کسب درآمد استفاده کرد. در ادامه به برخی از روش‌های کسب درآمد از طریق اینترنت خواهیم پرداخت و نشان می‌دهیم که دلیل تمایل بیشتر جامعه به این روش چیست.


چرا کسب درآمد از اینترنت جذاب است

سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که چرا بیشتر افراد جامعه به کسب درآمد از اینترنت علاقه دارند؟ مطمئناً افراد با توجه به شناخت و تجهیزاتی که در اختیار دارند، پاسخ‌های متفاوتی به این سؤال خواهند داد، اما چند نکته باعث جذابیت بالای این روش شده است:


همه افراد جامعه به آن دسترسی دارند: اگر به دنبال کسب پول از طریق اینترنت هستید، یک کامپیوتر خانگی معمولی، یک گوشی هوشمند، یک تبلت یا یک لپ‌تاپ ابزارهایی هستند که به‌راحتی می‌توانید کسب‌و‌کار خود را راه‌اندازی کنید. پس همه افراد جامعه با داشتن اطلاعات اولیه در این حوزه به راحتی می‌توانند به بخش‌های مختلف آن دسترسی داشته باشند و از امتیازات آن بهره ببرد. حال ممکن است یک فرد به تولید عروسک‌های دستی فعالیت داشته باشد و فرد دیگر در زمینه تهیه و ارائه مقاله‌های علمی.

امکان استفاده از آن در حوزه‌های مختلف وجود دارد: یکی از بزرگترین مزایای فعالیت در حوزه مجازی این است که فعالیت افراد مختلف در آن هیچ محدودیتی ندارد. به عنوان مثال ممکن است یک فرد در زمینه انتشار مطالب دینی و مذهبی فعالیت داشته باشد، فردی دیگر در زمینه  مشاوره خانواده و امور روانشناسی فعالیت کند و فرد دیگری کالا و خدمات تولیدی خاص خود را بفروشد. در هر صورت ارتباط از طریق اینترنت بسیار ساده است و هر فردی می‌تواند کالا و خدمات مورد نظر خود را در اختیار مشتریان مختلف قرار دهد.

به کمترین سرمایه‌گذاری اولیه نیاز دارد: یکی از بهترین راهکارهای کسب درآمد که به سرمایه گذاری و پول اولیه نیاز ندارد، استفاده از بستر اینترنت است. البته ممکن است برخی از شما به مسئله خرید اینترنت یا ابزارهای مانند کامپیوتر یا گوشی‌های هوشمند اشاره کنید، اما فراموش نکنید که امروزه این ابزارها به عنوان بخش معمولی زندگی افراد شناخته می‌شوند و به صورت روزانه با آنها سروکار دارند. حتی اگر افرادی پیدا شوند که به این دستگاه‌ها دسترسی نداشته باشند، باز هم با یک سرمایه اندک می‌توانند آن‌ها را تهیه کنند و فعالیت خود را در منزل شروع کنند.

با تجهیزات معمولی قابل انجام است: اجازه دهید روند شروع کسب درآمد از اینترنت را مرور کنیم. یک کامپیوتر یا یک گوشی هوشمند می‌خرید، اینترنت لازم برای فعالیت آن فراهم می‌کنید و در منزل وقت کافی برای فعالیت در این حوزه اختصاص می‌دهید. به نظر می‌رسد که به تجهیزات خیلی پیشرفته‌ای نیاز نخواهید داشت. پس اگر روشی برای کسب درآمد وجود داشته باشد که نیاز به تجهیزات و تخصص بالایی نداشته و ارزان باشد، به نظر شما روش مناسبی برای کسب درآمد نیست؟!

بیشتر بخوانید: چگونه می توان در کسب و کارهای اینترنتی از بازاریابی عصبی استفاده کرد؟


پیشنهاد میکنم از مقاله آموزش کسب و کار اینترنتی دیدن کنید

 

14 راه‌ کسب درآمد از طریق اینترنت

اکنون که با اصول اولیه و تجهیزات مورد نیاز برای شروع کسب درآمد از اینترنت آشنا شدیم، لازم است که برخی از روش‌های اجرائی آن را نیز بشناسیم تا بتوانیم عملکرد موفق و قابل اطمینان در این حوزه داشته باشیم. ابزارهای استفاده شده برای به دست آوردن پول از طریق اینترنت متفاوت هستند و به تبع این تفاوت‌ها، لازم است که از روش‌های مختلفی استفاده کنیم. این روش‌ها ممکن است منحصر به یک برنامه خاص باشند یا در چند مورد به کار گرفته شوند.


1. کسب درآمد از اینستاگرام

در سال 2012 شرکت اینستاگرام توسط شرکت فیسبوک خریداری شد و بسیاری از برنامه‌های بازاریابی و تبلیغات فیسبوک به این برنامه انتقال یافت. اما کاربران نیز می‌توانند از این ابزار برای کسب درآمد استفاده کنند. هنرمندان، ورزشکاران معروف، فوتبالیست‌ها و افرادی که دارای قابلیت‌های منحصر به فرد مانند طنز یا کارهای خارق العاده هستند، در اپلیکیشن اینستاگرام می‌توانند فیلم، عکس، لایو یا پخش زنده، و استوری بگذارند و از این طریق فالوور یا دنبال‌کننده بیشتری جذب کنند. هرچه تعداد دنبال‌کننده این پیج‌ها بیشتر باشد، یعنی نرخ تعامل پیج مورد نظر بالا بوده و با افراد بیشتری در ارتباط است. این موضوع باعث می‌شود که صفحه مورد نظر برای تبلیغات بسیار مناسب باشد و از تبلیغات به عنوان یک روش کسب درآمد بهره ببرد. حتی صاحب این پیج‌ها می‌توانند محصولات مختلفی را در این صفحات قرار دهند و به عنوان محصول بفروشند. برای کسب درآمد از اینستاگرام تنها لازم است که یک صفحه بسازید و با سایر کاربران موجود در اینستاگرام در ارتباط باشید. هرچه تعداد فالوورها و نرخ تعامل پیج شما بالاتر باشد، احتمال کسب درآمد شما بیشتر است.


 


کسب درآمد از اینستاگرام


 

2. کسب درآمد از تلگرام

تلگرام نیز یکی دیگر از شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های قابل نصب بر روی گوشی‌های هوشمند است که می‌توانید با استفاده از آن با سایر کاربران در ارتباط باشید. ارتباط از طریق تلگرام بسیار ساده است و از طریق ابزارهایی مانند کانال‌های تلگرامی و گروه‌های تلگرامی می‌توانید به کسب درآمد بپردازد. با توجه به اینکه روش‌های ارتباط کاربران در تلگرام متنوع هستند، روش‌های کسب درآمد از طریق آن نیز متفاوت است. برای کسب درآمد از تلگرام تنها لازم است که اپلیکیشن آن را نصب کنید، یک موضوع خاص پیدا کنید و برای آن یک کانال ایجاد کنید یا محصولات خود را در این کانال قرار دهید و به جذب اعضا برای کانال خود بپردازید. به مرور زمان جذب کاربر برای کانال شما به حالت مویرگی افزایش می‌یابد و می‌توانید از آن برای تبلیغ و فروش کالاهای مورد نظر خود استفاده کنید.


3. فعالیت به عنوان فریلنسر

برای کسانی که در زمینه خاصی تخصص دارند و می‌توانند کار مورد نظر را در منزل انجام دهند، فعالیت فریلنسینگ می‌تواند یک روش مناسب برای کسب درآمد از اینترنت باشد. فریلنسر به کسی گفته می‌شود که پروژه‌های سایر افراد را به صورت کار در منزل و به صورت دورکاری انجام می‌دهد و در ازای انجام آن، مبلغی دریافت می‌کند. افراد فریلنسر می‌توانند پروژه‌هایی مانند ترجمه، تایپ، طراحی، طراحی سایت، کارهای گرافیکی و یا حتی طراحی بنر را انجام دهند و در قبال آن پول دریافت کنند. یکی از معروف‌ترین وب سایت‌های فعال در ایران در زمینه فریلنسینگ، سایت پونیشا است که زمینه فعالیت تعداد زیادی از کاربران در حوزه‌های مختلف را فراهم آورده است.


4. وبلاگ نویسی

وبلاگ نویسی نسبت به سایر روش‌های کسب درآمد از طریق اینترنت قدیمی‌تر است و با وجود الگوریتم‌های جدید در جستجوگرها، هنوز هم وبلاگ نویسی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. یک وبلاگ نویس می‌تواند دنبالرو یک موضوع خاص باشد و از طریق بهینه سازی مطالب خود، وبلاگ مورد نظر را به صفحه اول گوگل بکشاند. بنابراین با قرار دادن بنرهای تبلیغاتی مربوط به سایر حرفه‌ها، فروش بک لینک، و مواردی از این قبیل، زمینه کسب درآمد خود را فراهم کند. برای این کار می‌توانید یک وبلاگ معمولی بسازید، یک دامنه ir برای آن انتخاب کنید و یک موضوع که طرفداران زیادی دارد را انتخاب کرده و شروع به نوشتن و بهینه سازی مطالب آن کنید.


5. راه‌ندازی فروشگاه‌های اینترنتی

داشتن فروشگاه اینترنتی کمی سخت است و ممکن است نسبت به سایر روش‌ها هزینه بیشتری داشته باشد، اما اگر در این مسیر موفق عمل کنید، مطمئناً می‌توانید یک منبع کسب درآمد پایدار با درآمد بالا برای خود ایجاد کنید. فروشگاه اینترنتی ممکن است شامل فروش محصولات الکترونیکی، محصولات غذایی، محصولات تزیینی یا حتی محصولات دانلودی باشد. برای این کار باید ابتدا یک فروشگاه اینترنتی طراحی کنید یا قالب یک فروشگاه را بخرید. با ثبت دامنه و خرید هاست برای این فروشگاه، رسماً فعالیت شما شروع می‌شود و باید محصولات و خدمات خود را در فروشگاه قرار دهید. هر چه موفقیت شما در بالا بردن فروشگاه در رتبه بندی موتورهای جستجو بیشتر باشد، مطمئناً ترافیک بیشتری به کسب‌و‌کار خود جذب خواهید کرد و مشتری‌های شما نیز بیشتر خواهد بود. باید قبل از راه اندازی فروشگاه اینترنتی، در مورد مراحل مختلف آن امکان سنجی انجام دهید و به سراغ کالاهایی بروید که افراد بیشتری در اینترنت به دنبال آنها هستند. حتی اگر دانشجو هستید، می‌توانید جزوات خود یا سایر دوستان را در قالب فایل‌های دانلودی بفروشید.


مقاله مرتبط: 10 فروشگاه اینترنتی برتر ایران در سال 96


 


راه‌ندازی فروشگاه‌های اینترنتی


 

6. فعالیت در سایت‌های کلیکی

اگر به دنبال یک روش کسب درآمد از اینترنت بدون کمترین دردسر ممکن و یا نیاز به مهارت ویژه هستید، حتماً سایت‌های کلیکی را دنبال کنید. این سایت‌ها به عنوان واسطه شرکت‌های مختلف عمل می‌کنند و وظیفه آنها ایجاد بازدید برای وب‌سایت‌های مختلف است. شما به عنوان یک کارمند اینترنتی نیازی به آشنایی با تخصص خاصی ندارید و فقط با استفاده از یک کامپیوتر و یک خط اینترنت می‌توانید در طول روز درآمدی ثابت برای خود ایجاد کنید. روش کار این سایت‌ها بدین صورت است که شما یک حساب کاربری برای خود ایجاد می‌کنید و در ازای کلیک کردن بر روی برخی سایت‌های خاص و دیدن تبلیغات آنها، مبلغی بابت آن دریافت می‌کنید. میزان درآمد شما در این روش با میزان کلیک شما برروی تبلیغات مختلف و دیدن آگهی‌های تبلیغاتی آنها در ارتباط است.


7. طراحی اپلیکیشن

 با ظهور سیستم عامل اندروید و ios امروزه شاهد استفاده هر چه بیشتر از اپلیکیشن‌ها در گوشی‌های هوشمند هستیم. این گستردگی به حدی زیاد شده است که به اپلیکیشن‌هایی مشابه با کاربرد یکسان زیاد برمی‌خوریم.  اپلیکیشن‌هایی در زمینه پیدا کردن آدرس،  ارائه دستور آشپزی، اجرای مسابقه‌های مجازی و یا هر اپلیکیشن دیگری که به نظر شما خلاقانه باشد و در جذب مشتری موفق عمل کند، می‌تواند به شما در فرایند کسب درآمد از اینترنت کمک کند. البته فراموش نکنید که نیازسنجی بازار قبل از هر اقدامی، بسیار حیاتی است.


8. طراحی ربات برای تلگرام یا اینستاگرام

فضای اینترنت برای کسانی که خلاق باشند، پر از درآمد و پول است و اگر کسی در حوزه مربوط به آن متخصص باشد، مطمئنا بیشتر موفق خواهد بود. در بالا به دو راهکار کسب درآمد از تلگرام و کسب درآمد از اینستاگرام اشاره کردیم. شاید ندانید! اما امروزه برخی از افراد ربات‌هایی طراحی کرده‌اند که امکان افزایش اعضای کانال‌های تلگرام و فالوور های اینستاگرام را فراهم می‌کنند. اگر به این حوزه علاقه دارید، سعی کنید که اصول اولیه و مقدماتی آنها را یاد بگیرید و به راحتی با استفاده از این ربات‌ها به کسب درآمد بپردازید. یک ربات اینستاگرام می‌تواند به مانند یک کاربر عمل کند و در جذب فالوور، لایک کردن مطالب و فالو کردن افراد مختلف تأثیر داشته باشد.


9. ارائه خدمات مشاوره به صورت اینترنتی

این روش برای کسانی که در یک زمینه خاص تخصص دارند بسیار مناسب و ایده آل است. رشته‌هایی مانند روانشناسی، مشاوره‌های دینی، مشاوره‌های ازدواج و خانواده، مشاوره در زمینه رژیم‌های غذایی و مشاوره در حوزه ورزش در این بخش، شما را به درآمد کافی خواهد رساند. حتی اگر خود شما در این زمینه‌ها تخصص ندارید، می‌توانید یک سایت طراحی کنید و زمینه بالا رفتن آن در موتورهای جستجو فراهم کنید و جلسه‌های مشاوره را با استخدام یک متخصص حرفه‌ای برگزار کنید.


10. آموزش آشپزی به شکل مجازی

 با توجه به اینکه خود من یکی از مشتریان پروپاقرص یکی از آشپزخانه‌های مجازی هستم، پیشنهاد می‌کنم که برای کسب درآمد از طریق اینترنت به سراغ این راهکار بروید. برای کسانی که به آشپزی علاقه دارند، طراحی یک سایت آشپزی بین 200 تا 500 هزار تومان هزینه دارد و نوشتن مطالب آن نیز کار سختی نیست. سعی کنید فیلم‌ها و مطالب مربوط به آموزش آشپزی را در این سایت‌ها قرار دهید و به جذب مخاطب برای آن بپردازید. اگر در زمینه بهینه سازی و سئو آشپزخانه مجازی خود موفق عمل کنید، مطمئن باشید که به زودی مشتریان زیادی برای غذاهای شما تماس خواهند گرفت.


11. ایجاد پایگاه داده 

زمانی که اسم پایگاه داده آورده می‌شود، بسیاری از ما از اسم و عنوان آن می‌ترسیم، اما به خاطر داشته باشید که شما نیز برای کسب درآمد از اینترنت می‌توانید یک پایگاه داده کوچک و یا حتی بزرگ ایجاد کنید. امروزه می‌بینید که بسیاری از وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها در زمینه فروش مقاله‌های علمی و ترجمه شده، فعالیت می‌کنند و حتی نمونه‌های مختلفی از پایان‌نامه‌‌های دانشگاه‌های مختلف را می‌فروشند. برای کسب درآمد از این روش، با کلیه دوستان خود در تمام شهرهای ایران مکاتبه کنید و سعی کنید که داده‌های علمی آنها را گرد آوری کنید. در گام بعدی به سراغ یک طراح سایت بروید و یک قالب آماده خیلی ساده بخرید. با این کار، به راحتی می‌توانید از طریق تلفن و راه کارهای دیگر نسبت به فروش این محصولات اقدام کنید.


12. مشارکت در فروش

برخی از شرکت‌های بزرگ بین‌المللی مانند آمازون و ای بی و همچنین برخی شرکت‌های داخلی مانند دیجی کالا از این روش برای بالابردن آمار فروش خود استفاده می‌کنند. این روش برای کسانی که به دنبال شغل دوم هستند یا در زمینه بازاریابی تبحر ویژه‌ای دارند، بسیار مناسب است. در این روش، شما به عنوان یکی از فروشندگان این شرکت‌ها وظیفه فروش محصولات را برعهده دارید و به صورت کمیسیون چند درصد از میزان فروش خود را بر می‌دارید. برای رونق دادن به این روش می‌توانید در شبکه‌های اجتماعی مختلف مانند اینستاگرام، تلگرام، فیسبوک و حتی توییتر به فعالیت بپردازید و به جذب مشتری برای کسب و کار خود بپردازید. این روش نیاز به تخصص خاصی ندارد و فقط باید بتوانید افراد بیشتری به صفحات اجتماعی خود جذب کنید تا از آنها مشتری‌های بالقوه بسازید و محصولات خود را به آنها بفروشید.


در حال حاضر نیز شیوه همکاری در فروش در مدیروب راه اندازی شده است و چنانچه می‌خواهید درباره آن و نحوه کسب درآمد از آن بیشتر بدانید می‌توانید به این صفحه بروید.


 


همکاری در فروش


 


13. فعالیت به عنوان کارمند خانگی

برخی از شرکت‌ها برای کاهش هزینه‌های جاری خود و همچنین به دلیل نبود فضای کافی، به دنبال کارمندهای غیر حضوری و کارمند خانگی هستند که تمامی فعالیت‌های آنها را در منزل انجام داده و  از حقوق و مزایای یک کارمند برخوردار می‌شود. تعداد این شرکت‌ها کم است و پیدا کردن آنها کمی سخت است، اما اگر بتوانید یک مورد از این شرکت‌ها را بیابید، هم می‌توانید در محیط منزل خود با خیال راحت به انجام کار بپردازید و هم از سایر روش‌های کسب درآمد از طریق اینترنت استفاده کنید. به عنوان مثال شما می‌توانید به عنوان منشی تلفنی یک شرکت یا مسئول دفتر یک مدیر شرکت فعالیت کنید و به طور همزمان به عنوان فریلنسر در زمینه تایپ و ترجمه نیز به کسب درآمد بپردازید.


14. تهیه فیلم‌های آموزشی و فروش آنها

این روش نسبت به سایر روش‌های کسب درآمد از اینترنت، نیاز به یک نرم‌افزار مخصوص نیز دارد که برای ضبط فیلم‌های آموزشی مورد استفاده قرار می‌گیرند. فرض بگیریم که شما در زمینه کار با نرم افزار فتوشاپ، کار با سیستم هایی مانند وردپرس و جوملا، کار با نرم افزارهای طراحی سایت و مواردی از این قبیل آشنایی دارید و می‌توانید فرایند آموزش آنها را به صورت مجازی و به کمک فیلم‌های آموزشی انجام دهید. این بهترین فرصت برای شماست که از نحوه آموزش هر کدام از این نرم افزارها فیلم برداری کنید و برخی از کلیپ‌های آنها را در شبکه‌های اجتماعی یا در سایت‌هایی مانند یوتیوب و آپارات قرار دهید. حتی می‌توانید بر روی طراحی یک سایت حرفه‌ای سرمایه گذاری کنید و از این طریق محصولات خود را بفروشید.


بیشتر بدانید: 5 سوپر مارکت اینترنتی برتر تهران در سال 96


چند اشتباه بزرگ در کسب و کارهای اینترنتی

راهکارهای مختلفی برای کسب درآمد از اینترنت وجود دارد که با توجه به دسترسی شما به تکنولوژی‌های مختلف می‌توانید هر کدام از آنها را استفاده کنید. چیزی که در این بین اهمیت پیدا می‌کند این است که مسیر خود را به درستی انتخاب کنید و در مسیر خود با تجربه پیروزی‌ها و شکست‌های مختلف، به یک فرد باتجربه تبدیل شوید. ما با توجه به سابقه خود در زمینه کسب و کارهای اینترنتی، چند اشتباه بزرگ در مسیر کسب درآمد از طریق اینترنت را پیدا کرده‌ایم که عبارتند از:


- ره صد ساله در یک شب!

در بند اول این متن اشاره کردیم که دو طیف از افراد جامعه به سمت کسب درآمد از طریق اینترنت می‌روند که دسته اول افراد تنبل و دسته دوم افراد فعال در حوزه دیجیتال هستند. یکی از مشکلاتی که دسته اول با آن دست و پنجه نرم می‌کنند این است که می‌خواهند راه صد ساله را در یک شب طی کنند. خبر بد در این زمینه این است که چنین موضوعی به هیچ وجه امکان پذیر نیست و فضای کسب و کار آنلاین به مشاغل و مهارت متناسب با آن نیاز دارد تا بتوانید به موفقیت برسید. 


 


کسب درآمد


 

- کسب درآمد از اینترنت کار هر کسی نیست!

شاید پس از چند روز یا حتی چند ماه فعالیت در تلگرام، اینستاگرام یا در وبلاگ خود به این نتیجه رسیده باشید که کسب درآمد از اینترنت کار هر کسی نیست. اولاً باید زمان کافی به کار خود اختصاص دهید و روش‌های مختلف را امتحان کنید تا بتوانید مسیرهای موفقیت را پیدا کنید. ممکن است در زمینه تولید چاقو حرفه‌ای باشید، یا شاید یک تایپیست حرفه‌ای باشید، اما چون از کسب‌و‌کار آنلاین می‌ترسید، فرصت فروش و ارائه آنلاین آن را از دست می‌دهید. نهایتاً مجبور هستید که یک یا چند هفته را به آموزش اصول اولیه اختصاص دهید و سپس همزمان با عرضه محصولات و خدمات خود، گام‌های بعدی را بردارید.


- باید از شغل قبلی خود استعفا بدم!

این اشتباه بیشتر مخصوص کسانی است که خود شاغل هستند و به ظرفیت بالقوه اینترنت برای کسب پول پی برده‌اند. معمولاً این افراد به دلیل هیجان اولیه خود سعی می‌کنند که از شغل اول خود استعفا داده و تمرکز خود را بر روی کسب‌و‌کار آنلاین قرار دهند. موفقیت در این صورت بسیار کم است و به ریسک آن نمی‌ارزد. پیشنهاد ما در این زمینه این است که شغل قبلی خود را ادامه دهید و بخشی از زمان روزانه را به فعالیت در حوزه مجازی اختصاص دهید. پس از مدتی که در کار خود حرفه‌ای شدید و به این نتیجه رسیدید که با تخصیص زمان بیشتر می‌توانید درآمد بالاتری داشته باشید، آن وقت به سراغ استعفا از شغل قبلی خود بروید و تمام تمرکز خود را بر روی کسب درآمد از اینترنت قرار دهید.


- کسب درآمد از طریق اینترنت کار افراد تنبل است!

دلیل تاکید بیش از حد ما بر روی مسئله افراد تنبل این است که ترجیح می‌دهند که از فضا یا از محیط خود تکان نخورده و به راحتی پول زیادی به دست بیاورند. عملاً به خاطر داشته باشید که کسب پول از طریق اینترنت چندان راحت نیست و لازم است که زمان زیادی به این کار اختصاص دهید. در ضمن اگر افراد تنبل بخواهند در این حوزه فعالیت داشته باشند، اگر چه از لحاظ فیزیکی زحمت زیادی متحمل نمی‌شوند، اما مجبور خواهند بود که بخش مهمی از تمرکز روحی و روانی خود را به این حوزه اختصاص دهند و مجبور می‌شوند که بحث‌های جدید و پیشرفته‌تری را فرا بگیرند.


- اینترنت نیاز به تخصص خاصی ندارد!

برای بسیاری از افراد اینترنت و فضای مجازی به رفتن به گوگل و سرچ کردن چند کلمه ساده خلاصه می‌شود، یا ممکن است برخی از آنها تصور کنند که با تشکیل یک کانال تلگرام یا یک صفحه اینستاگرام می‌توانند به راحتی در آن فعالیت داشته باشند و اعضای زیادی جذب کنند. کسب درآمد و جذب مشتری با هم ارتباط تنگاتنگی دارند و فرد باید تخصص کافی در بازاریابی و تبلیغات داشته باشد. بله! شاید شما تولید کننده عروسک یا حتی چاقوهای تزئینی باشید، اما این دلیل نمی‌شود که محصولات خود را به راحتی در یک کانال بفروشید. حتی ممکن است مجبور شوید که یک دیجیتال مارکتر یا بازاریاب دیجیتالی استخدام کنید تا بتوانند به نمایندگی از شما با مشتریان و مخاطبان احتمالی در ارتباط باشد. پس اگر تخصصی در استفاده از اینترنت ندارید، حداقل باید یک حرفه‌ای در کنار خود داشته باشید.


 




 


6 نکته برای موفقیت در کسب درآمد اینترنتی

با توجه به مطالبی که در مورد اشتباهات رایج در کسب‌و‌کارهای اینترنتی ذکر شد، تا حدود زیادی می‌توانید حدس بزنید که چه برنامه‌هایی موفقیت در این مسیر را تضمین می‌کند. کسب درآمد از طریق اینترنت و فضای آنلاین تا حدود زیادی به تجربه و داشتن دانش کافی وابسته است؛ به طوری که به هر اندازه نسبت به این مسیر دیدگاه بهتر و روشن‌تری داشته باشید، موفقیت شما قطعی‌تر و با احتمال بالاتری انجام می‌گیرد. برای موفقیت در این مسیر، توصیه می‌کنیم که حتماً چند مورد زیر را به خاطر داشته باشید:


1. حتماً از قبل برنامه ریزی کنید

فراموش نکنید که هر مسیری چه به صورت واقعی و چه به صورت آنلاین نیاز به برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری دارد. وقتی که شما قصد کسب درآمد از اینترنت را دارید و یکی از روش‌های ذکر شده در بندهای قبلی را انتخاب می‌کنید، باید یک نقشه راه داشته باشید و گام‌های بعدی خود را طبق این نقشه بردارید. به هیچ وجه سخت نیست! یک برگه سفید بردارید و در آن کارهایی که می‌خواهید انجام دهید و الزاماتی که لازم است برای آن فراهم کنید یادداشت کنید و سعی کنید به صورت گام‌به‌گام همراه با این دستورالعمل حرکت کنید.


2. دانش کافی و به روز داشته باشید

به هیچ وجه این تصور را نداشته باشید که بدون داشتن دانش کافی و به روز می‌توانید در یک مسیر موفق عمل کنید. در زندگی هر هدفی داشته باشید، نیاز به شناخت و دانش دارید. از طرف دیگر، فضای مجازی و دنیای آنلاین به سرعت در حال حرکت است و از تکنولوژی‌های پیشرفته بهره می‌برد. شاید شما یک خدمات عالی با کیفیت ایده‌آل یا یک محصول فراگیر داشته باشید، اما اگر دانش کافی برای نشان دادن آن به مخاطبان خود را فرا نگیرید، زنجیره فروش شما ناقص خواهد بود و مجبور می‌شوید که به سراغ راهکارهای نامناسب و هزینه‌بر بروید. پس همیشه سعی کنید که حتی اگر به درآمد کافی از اینترنت رسیدید، فرایند کسب دانش خود را مختل نکنید و همیشه به دنبال راهکارهای جدید و منحصر به فرد بگردید.


3. با فضای رقابتی در دیجیتال مارکتینگ آشنا باشید

وقتی که هدف اصلی شما کسب درآمد از اینترنت است، شاید این تصور برای شما به وجود بیاید که به طور کامل از فضای رقابتی دنیای واقعی خارج می‌شوید. اما به خاطر داشته باشید که فضای رقابتی در دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی دیجیتال بسیار شدید است و شما با رقبای بسیار قوی و خطرناکی مواجه هستید. احتمالاً با واژه‌های سئو و بهینه سازی وب سایت، تبلیغات کلیکی، تبلیغات اینترنتی، بنر تبلیغاتی و مواردی از این قبیل آشنا هستید، پس باید سعی کنید که در هر کدام از این حوزه‌ها به اندازه کافی قوی شوید و کمک کنید که کسب‌و‌کار آنلاین شما در این مسیر روند مناسب و عادی خود را طی کند. اگر در هر کدام از این مراحل از خود ضعف نشان دهید، مطمئن باشید که در این رقابت کم خواهید آورد. در وهله اول شما باید موتورهای جستجوی اینترنت را ترغیب کنید که کسب‌و‌کار شما را نشان دهند و در گام دوم سعی کنید مخاطبان و مشتریان را به سمت کسب‌و‌کار خود بکشانید.


بیشتر بخوانید: 10 استراتژی بازاریابی آنلاین که کسب‌وکارتان را رونق می‌بخشد


 


دیجیتال مارکتینگ


 

4. دسته‌بندی کنید

یکی از ویژگی‌های فروشگاه‌های بزرگ در دنیای واقعی این است که محصولات خود را دسته‌بندی می‌کنند. این می‌تواند یک استراتژی خوب برای شما در فرایند کسب درآمد از اینترنت باشد. شما قرار نیست که همه محصولات خود را به صورت یک دسته به فروش برسانید و از طرفی قرار نیست که همه مشتریان خود را در یک دسته کلی قرار دهید. چه هدف شما کسب درآمد از تلگرام یا اینستاگرام باشد، و چه اینکه بخواهید از ابزارهایی مانند وبلاگ نویسی استفاده کنید، باید این نکته را به خاطر داشته باشید که مطالب و خدمات خود را برای طیف‌های خاصی از مشتریان آماده کنید و همیشه مشتریان و مخاطبان خود را نسبت به محصولات جدید تشنه نگه دارید.


5. خلاق و جذاب باشید

این مورد را ترجیحاً با ذکر یک مثال توضیح می‌دهم، یک فروشگاه اینترنتی ساخته‌اید، محصولات خود را در آن قرار می‌دهید، به سراغ سئو و بهینه سازی وب سایت خود می‌روید، از تبلیغات کلیکی و ابزارهایی مانند گوگل ادوردز استفاده می‌کنید و تا جای ممکن بک لینک می‌خرید. به نظر شما چند نفر از رقبای شما از همین روند استفاده می‌کنند؟ خوشبختانه یا متاسفانه فضای اینترنت فراگیر است و یک بحث آموزشی توسط بیشتر مخاطبان آن دریافت می‌شود. پس اگر بخواهید روال عادی و تکراری را در کسب‌و‌کار آنلاین خود دنبال کنید، مطمئن باشید که مشکلات شما بسیار زیاد است. یک نکته مهم در کسب درآمد از طریق اینترنت این است که به سراغ سبک و روش خود بروید. شما هم می‌توانید از اصول اولیه پیروی کنید و هم به اندازه کافی خلاقیت داشته باشید. سخت نیست!


فقط باید امتحان کنید؛

به سراغ راهکارهای جدید بروید؛

برای مخاطبان خود خلاقیت ایجاد کنید؛

بحث‌های چالشی ایجاد کنید؛

مخاطبان را در بحث و در محصولات خود درگیر کنید؛

جایزه بدهید؛

حتی خود و کسب و کار خود را به چالش بکشید.

تمامی این روش‌ها به شما کمک می‌کند که کسب‌و‌کار خود را به اندازه کافی خلاق نشان دهید و جذابیت گمشده آن را برگردانید.


 


خلاقیت


 

6. بررسی کنید، آنالیز کنید و نتیجه بگیرید

بهتر است چند سؤال کوچک و کوتاه در این مرحله پاسخ داده شود:


تا چه اندازه با ابزار گوگل وبمستر آشنا هستید؟

گوگل آنالیتیکس را می‌شناسید؟

تاکنون با الکسا کار کرده‌اید؟

آنالیز محلی و زمانی بر روی وب سایت خود داشته‌اید؟

نرخ تعامل (Engagement Rate) را در مورد فیس بوک یا در مورد اینستاگرام می‌شناسید؟

در مورد تعداد فالوورها یا اعضای کانال یا گروه در تلگرام و اینستاگرام چیزی می‌دانید؟

بیشتر بخوانید: 5 اشتباه سئو که وب مسترها به سادگی رقم می زنند


هدف از طرح این چند سؤال کوتاه این بود که با روش‌های مختلف آنالیز کسب و کار آنلاین خود تا چه اندازه آشنایی دارید و می‌توانید از آنها برای بررسی پروژه خود استفاده کنید. یک توصیه در انتهای این مطلب که می‌تواند به شما کمک کند این است که روشهای مختلف بررسی و آنالیز کسب و کار آنلاین خود را بشناسید و از آنها استفاده کنید تا روند کسب درآمد از اینترنت برای شما آسان‌تر باشد. اگر در هر کدام از این مراحل دچار مشکل هستید، مطالب متعددی در مورد آموزش و نحوه استفاده از این ابزارها در وب سایت مدیر وب قرار داده شده است که توصیه می‌کنم حتماً آنها را مطالعه کنید.


نکته آخر

در این مطلب نهایت تلاش خود را به کار گرفتیم که روش‌های مختلف کسب درآمد از اینترنت را به صورت جزئی بیان کنیم و ابزارهای لازم را در هر کدام از هر حوزه‌ها معرفی کنیم. شما ممکن است مسیر خود را در استفاده از اینستاگرام بیابید، از یک وبلاگ استفاده کنید یا در فرایند فروش یک فروشگاه آنلاین مشارکت داشته باشید. فقط به خاطر داشته باشید که باید زمان کافی به برنامه خود اختصاص دهید و روش‌های مختلف را امتحان کنید تا بتوانید موفق‌ترین مسیر ممکن را برای خود پیدا کنید. اگر باز هم ابهام دارید، با کارشناسان ما در گروه مدیر وب در تماس باشید تا شما را راهنمایی کنند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۵/۰۷
اکادمی سبز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی