انواع قهوه ساز
دادخواهی
برای بسیاری از ما تصور شروع روز بدون قهوه سخت است. گذاشتن قابلمه یا دم کردن فنجان به همان اندازه که مثلاً مسواک زدن دندانهایتان بخشی از یک روال صبحگاهی است. در واقع، به گفته جو دروچوسکی، مشاور صنعت خانگی گروه NPD ، دسته بندی قهوه به طور کلی در پنج سال گذشته در حال رشد بوده است و تنها در سال گذشته 5 درصد افزایش یافته است.
در حالی که دروچوسکی میگوید قهوهسازهای تک سرو ، مانند دستگاههای با برند Keurig، بزرگترین زیرمجموعه در حال رشد هستند، فروش اسپرسوسازها، قهوهسازهای قهوهساز و فرنچ پرس نیز در حال افزایش است.
دروچوفسکی میگوید: «قهوه در حال حاضر به طعم و مزه بستگی دارد، و به همین دلیل است که روشهای مختلفی برای تهیه قهوه وجود دارد – هر روش طعم متفاوتی را ارائه میکند، از دم کردن سرد و قوی گرفته تا قهوهی فرنچ پرس صاف و خامهای. اما هر نوع قهوه ساز دارای مزایا و معایبی است، از قیمت گرفته تا راحتی و طعم. ما می دانیم که مردم نظرات بسیار قوی در مورد بهترین نوع قهوه دارند (هی، این شخصی است!)، اما برای کمک به رمزگشایی از بازار انبوه قهوه سازها، کارشناسان آزمایشگاه لوازم آشپزخانه Good Housekeeping 15 نوع قهوه را شناسایی می کنند. سازندگان، چگونه کار می کنند و برای چه کسانی بهترین هستند:
- آسان برای استفاده
- بسیار محبوب
- به طور گسترده در اندازه ها و سبک های مختلف موجود است
- محدود به دم کردن قهوه طبق تنظیمات از پیش برنامه ریزی شده
- بشقاب گرم کننده می تواند قهوه را بسوزاند اگر برای مدت طولانی بماند
قهوه سازهای قطره ای روشی آسان و آشنا برای تهیه قهوه هستند. آنها می توانند یک فنجان قهوه یا حداکثر 14 فنجان دم کنند. برخی از قهوه سازهای قطره ای دارای یک سیستم دم کردن اضافی مانند یک دستگاه آب گرم یا آبجوی تک وعده ای هستند که برای تطبیق پذیری بیشتر با فنجان های K سازگار است.
چگونه کار می کند : آب سرد به مخزن اضافه می شود و قهوه آسیاب شده به فیلتر اضافه می شود. آب گرم می شود و از میان لوبیاها از چیزی که شبیه سر دوش است عبور می کند. قهوه دم کرده سپس در یک کاراف شیشه ای ریخته می شود که در بالای صفحه داغ قرار می گیرد و قهوه را گرم نگه می دارد.
برای چه کسانی بهتر است : سنتی ها، خانواده ها، سرگرمی ها.
آیا نمی خواهید قهوه شما بسوزد؟ برخی از افراد کاراف های حرارتی را دوست دارند تا دمای قهوه را بدون گرم کردن بیش از حد روی صفحه داغ حفظ کنند. قهوه به جای قرار گرفتن بر روی یک عنصر گرمایشی، در یک کاراف عایق دم می شود که معمولاً با خلاء آب بندی می شود. یک کاراف حرارتی خوب برای گرم نگه داشتن قهوه برای ساعت ها طراحی شده است.
- قهوه را ساعت ها گرم نگه می دارد
- مانند قهوه سازهای سنتی قطره ای به «پختن» قهوه ادامه نمی دهد
- نمای بیرونی کاراف به اندازه ی کاراف های شیشه ای داغ نمی شود
- به دلیل باز شدن باریکتر تمیز کردن سخت است
- نسبت به یک کاراف شیشه ای سنتی قهوه کمتری در خود نگه می دارد
زمان دم کردن کمی بیشتر از روش های دیگر طول می کشد
دم کردن قهوه با استفاده از روش دم کردن، یکی از روش های ملایم دم کردن است. برای تهیه یک فنجان قهوه با بدنه، میتوان از پورهها روی یک لیوان یا قایق بزرگتر استفاده کرد.
نحوه کار: زمین های درشت متوسط در یک قیف مخروطی شکل با فیلتر قرار می گیرند. آب گرم به صورت دسته ای به زمین اضافه می شود. بار اول برای "شکوفه دادن" تفاله های قهوه و بار دوم برای دم کردن کامل آنها. همانطور که آب از میان زمین فیلتر می شود، در یک فنجان یا قافی خالی می شود و در نتیجه یک فنجان قهوه غنی و پر بدن به وجود می آید. برای مشاهده بهترین قهوه ساز های خانگی به سایت مشاور کالا مراجعه کنید.
برای چه کسانی بهتر است : عاشقان قهوه تک فنجانی.
قهوه ساز کپسولی تک نفره
- قابلیت استفاده بدون خطا برای یک فنجان قهوه
- انواع مختلفی از نوشیدنی های قهوه را درست می کند
- زمان دم کردن سریع
- کپسول ها ممکن است گران شوند و قابل بازیافت نباشند
- قهوه طعم کمتری دارد
Keurig یکی از اولین برندهایی بود که دستگاههای کپسولی را معرفی کرد که روش تولید قهوه قطرهای سنتی را تغییر داده است: یک فنجان قهوه تازه با فشار یک دکمه. اکثر آنها دارای مخزن آب هستند، بنابراین لازم نیست هر بار قهوه ساز خود را با آب پر کنید و در سبک های مختلف، از اندازه یک فنجان قهوه تا طیف وسیعی که می تواند یک فنجان بزرگ برای رفتن را در خود جای دهد، تولید می شود.
چگونه کار می کند: با استفاده از روش مشابه قهوه قطره ای اما در مقیاس کوچکتر، این دستگاه ها از غلاف های از قبل آسیاب شده و اندازه گیری شده برای ارائه یک فنجان قهوه ثابت در هر بار استفاده می کنند. مقداری از آب گرم از پیش تعیین شده از طریق زمین مستقیماً وارد لیوان شما می شود. فیلتر در غلاف قرار دارد، بنابراین لازم نیست نگران خالی کردن آسیاب ها باشید - فقط غلاف ها را در سطل زباله بیندازید.
برای چه کسانی بهتر است : هر کسی که می خواهد راهی سریع و آسان برای تهیه انواع نوشیدنی های قهوه داشته باشد، اما نمی خواهد یک قابلمه کامل دم کند.
قهوه ساز فرنچ پرس
- قهوه درست زیر جوش دم می کند که از استخراج بیش از حد آن جلوگیری می کند
- قهوه دم کرده غنی و خوش طعم است
- زمان خیس شدن را می توان به راحتی کنترل کرد
- برای کمک به حفظ دمای قهوه ابتدا باید کاراف را گرم کرد
- قهوه به سرعت خنک می شود
یک فرنچ پرس با خیس کردن ملایم تفاله قهوه در آب تازه جوشانده کار می کند تا یک فنجان قهوه با بدن کامل درست کند. هر چه مدت زمان بیشتری قهوه را دم بکشید، طعم آن قوی تر می شود، اگرچه چهار دقیقه زمان توصیه شده است.
چگونه کار می کند : قهوه درشت تا متوسط آسیاب شده را با آب تازه جوشانده ترکیب کنید و درب آن را به کاراف اضافه کنید تا دم بکشد. پس از چند دقیقه، به آرامی پیستون (مجهز به فیلتر توری ریز) را فشار دهید تا زمینها به انتهای کاراف منتقل شوند.
برای چه کسانی بهتر است : علاقه مندان به قهوه که طعم قهوه پر بدن را دوست دارند یا می خواهند طعم قهوه با کیفیت بالا را به نمایش بگذارند.
قهوه ساز AeroPress
- نسبت به فرنچ پرس برای فشار دادن به نیروی بیشتری نیاز دارد
- تمام قسمت ها باید بین دم کشیدن تمیز شوند
این قهوه ساز بیش از 5000 نقد مثبت در آمازون دارد. مردم دوست دارند که سریع و آسان تمیز شود، به خصوص در مقایسه با فرنچ پرس ها، که به طور مشابه کار می کنند. AeroPress علاوه بر تهیه اسپرسو و آمریکنوس، میتواند قهوه سرد را نیز به جای 10 ثانیه به مدت یک دقیقه دم بکشد.
چگونه کار می کند: برای هر شات به اندازه اسپرسو که می خواهید درست کنید، یک قاشق غذاخوری گرد قهوه ریز آسیاب شده به پایه اضافه کنید. آب را تا 170 درجه فارنهایت گرم کنید. از آن برای پر کردن پایه تا علامت فنجان مورد نظر استفاده کنید. فیلتر را در درپوش قرار دهید، آن را روی پایه پیچ کنید و سپس پایه را روی یک لیوان قرار دهید. تفالههای قهوه را به مدت ده ثانیه هم بزنید و سپس از پیستون موجود استفاده کنید تا آب را با دقت به داخل ماگ فشار دهید.
برای چه کسانی بهتر است: دوستداران قهوه قوی که به دنبال راهی سریع و آسان برای تهیه یک فنجان در یک زمان هستند.
قهوه ساز Cold Brew
- روش دم کردن دستی برای دسته های بزرگتر
- قهوه را می توان سرد روی یخ یا گرم به عنوان کنسانتره قهوه میل کرد
- در مقایسه با قهوه سرد سنتی، طعمی کامل و آجیلی دارد
- تا 24 ساعت طول می کشد تا دم بکشد
- نسبت به سایر روش های دم کردن به قهوه بیشتری نیاز دارد
قهوه یخی سنتی با ریختن قهوه از قبل دم کرده روی یخ تهیه می شود، اما در روش سرد دم از حرارت استفاده نمی شود که نتیجه آن دمی غنی و پر بدن است. راه های زیادی برای تهیه دم کرده سرد وجود دارد، از جمله خیساندن آن در یک ظرف بزرگ.
چگونه کار می کند : قهوه سرد با خیساندن دانه های درشت قهوه در دمای اتاق یا آب سرد در طول شب درست می شود. سپس قهوه دم کرده در ظرف دیگری برای سرو ریخته می شود. می توان آن را تا 14 روز در یخچال نگهداری کرد و علاوه بر سرو یخ، به عنوان کنسانتره برای تهیه قهوه داغ نیز استفاده کرد.
برای چه کسانی بهتر است : کسانی که یک فنجان قهوه کاملتر، عمیق تر و طعم دارتر دوست دارند - سرد یا گرم.
قهوه ساز اسپرسو
متخصص اسپرسو ساز
دلونگی
899.00 دلار
هم اکنون خرید کنید
- یک فنجان اسپرسو ثابت تولید می کند
- اغلب همراه با کف کننده شیر است
- اسپرسو را می توان به عنوان پایه ای برای سایر نوشیدنی های قهوه مانند لاته و کاپوچینو استفاده کرد
- برخی باید قبل از استفاده گرم شوند
- می تواند به یک منحنی یادگیری با فشار، ضربه زدن و اندازه گیری نیاز داشته باشد
مانند قهوه، راههای زیادی برای تهیه اسپرسو وجود دارد، که نوعی نوشیدنی قهوه است که از دانههای برشته تیره و آسیاب ریز استفاده میکند. غلظت آن بسیار بیشتر از قهوه قطره ای است و در یک فنجان کوچکتر سرو می شود.
نحوه کار: اسپرسو را می توان با استفاده از دستگاه دستی، نیمه اتوماتیک، اتوماتیک یا فوق اتوماتیک تهیه کرد. همه آنها با گرم کردن آب و عبور آن از تفاله های فشرده قهوه با فشار بالا کار می کنند.
- ماشینهای دستی از شما میخواهند که همه متغیرها از جمله فشار، ایجاد فشار و جریان آب را کنترل کنید. اینها برای مصرف کنندگان متخصص اسپرسو که در مورد اسپرسوی خود بسیار خاص هستند و از انجام کارها از ابتدا لذت می برند عالی هستند.
- ماشینهای emi-automatic S فشار را کنترل میکنند، اما به شما اجازه میدهند تا میزان آب مصرفی را کنترل کنید. این ها برای کسانی که قهوه می نوشند خوب است که قهوه غلیظ دوست دارند و می خواهند بتوانند هم اسپرسو و هم آمریکایی تهیه کنند.
- دستگاه های اتوماتیک فشار و مقدار آب را کنترل می کنند. برخی در آسیاب قهوه ساخته اند. آنها برای افرادی که مایلند اسپرسویی بدون سر و صدا در خانه درست کنند عالی هستند.
- ماشین های فوق اتوماتیک همه چیز را برای شما انجام می دهند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که نوع نوشیدنی اسپرسویی را که می خواهید انتخاب کنید و دستگاه به طور خودکار مقدار مناسبی از دانه ها را آسیاب کرده و نوشیدنی را طبق تنظیمات از پیش برنامه ریزی شده پخش می کند، و برای کسانی که می خواهند فشار بیاورند عالی است. اسپرسو.
- دستگاه های کپسولی با استفاده از غلاف هایی با اسپرسو یا تفاله قهوه از قبل اندازه گیری شده، اسپرسو و نوشیدنی قهوه درست می کنند. اکثر دستگاههای کپسولسازی از شما میخواهند اندازه نوشیدنی را که میخواهید درست کنید انتخاب کنید، اما برخی دیگر مانند Nespresso VirtuoPlus، بارکد روی کپسول را تشخیص میدهند و اندازه کامل را بهطور خودکار تهیه میکنند. ایدهآل برای افرادی که میخواهند بتوانند یک فنجان اسپرسو یا نوشیدنی اسپرسو را با تلاش کمی تهیه کنند.
قهوه ساز اجاق گاز
- به هیچ فیلتر اضافی نیاز ندارد
- نسبتاً سریع دم میکند
- طعمی شبیه به اسپرسو دارد و هزینه کمی از قیمت دارد
- برای جلوگیری از سوزاندن باید به زمان دم کشیدن توجه کرد
- قهوه بسیار مقوی است که برخی آن را دوست ندارند
دیگ موکا یک قهوه ساز محبوب است که دم کرده تیره ای تولید می کند که قابل مقایسه با اسپرسو است، اما طبق گفته موسسه ملی اسپرسو ایتالیا، به عنوان اسپرسو واجد شرایط نیست زیرا از 9 بار فشار مورد نیاز استفاده نمی کند. با این حال، هنوز هم یک فنجان قهوه بسیار تیره تولید می کند و می تواند به عنوان یک پایه جامد برای کاپوچینو و لاته استفاده شود.
چگونه کار می کند : آب به ظرف پایینی اضافه می شود و خاک های ریز به فیلتر واقع در بالا اضافه می شود. گرما بخار تولید می کند که فشار ایجاد می کند و باعث می شود که آب در قسمت پایین از بین دانه ها جاری شود و به محفظه بالایی دم بکشد.
برای چه کسانی بهتر است : دوستداران اسپرسو که یک فنجان قهوه عمیق و تیره دوست دارند.
آسیاب و دم کردن قهوه ساز
- آسیاب کردن قهوه قبل از دم کردن، تازه ترین طعم را تضمین می کند
- بدون نیاز به آسیاب قهوه اضافی
- دانه ها را در قهوه ساز ذخیره می کند
- آسیاب های قهوه داخلی به مربا معروف هستند
- باید اغلب تمیز شود
برخی از قهوه سازهای قطره ای دارای آسیاب هستند که می تواند دانه های قهوه را بلافاصله قبل از دم کردن آسیاب کند. بسیاری از مردم این سبک دم کردن را دوست دارند زیرا طعم تازه ترین قهوه را تضمین می کند.
چگونه کار می کند : مقدار قهوه ای را که می خواهید دم کنید انتخاب کنید و دستگاه را تماشا کنید که به طور خودکار مقدار مربوطه دانه ها را در سبد دم می کند. مانند آسیابهای قهوه معمولی ، برخی از آسیابها و دمپزها دارای آسیابهای تیغهای و برخی دیگر دارای آسیابهای فرز هستند.
- آسیاب های تیغه ای یک تیغه دارند که با خرد کردن حبوبات مانند غذاساز آنها را آسیاب می کنند.
- آسیاب های فر از دو تکه ماده سخت تشکیل شده اند که حبوبات را هنگام عبور از بین این دو قطعه آسیاب می کنند. آنها برای دقت و سازگاری بیشتر اجازه می دهند.
برای چه کسانی بهتر است: Grind and Brews برای کسانی که قهوه می نوشند که دوست دارند قهوه خود را در خانه آسیاب کنند جذاب است و این فرآیند را ساده می کند.
قهوه ساز ترکی (ایبریک)
- باید در زمان مناسب از منبع گرما خارج شود
- قهوه دم کرده رسوبات را در فنجان به جا می گذارد
قهوه ترکی/یونانی با استفاده از یک قابلمه بسیار کوچک روی اجاق گاز درست می شود. این روش قهوه بسیار قوی و بدون فیلتر تولید می کند. برخی از افراد دوست دارند هنگام دم کردن، شکر یا چاشنی های دیگر مانند دارچین یا هل را مستقیماً به قابلمه اضافه کنند که طعم آن را القا می کند. مانند اسپرسو، از یک فنجان کوچک لذت می برند.
چگونه کار می کند : آب با قهوه بسیار ریز آسیاب شده مخلوط می شود تا زمانی که مخلوط شروع به جوشیدن کند. سپس قهوه به فنجانی منتقل میشود که تفالههای آن به ته میرسد.
برای چه کسانی بهتر است : قهوه نوشانی که قهوه قوی را دوست دارند که سریع و آسان درست شود.
قهوه دم کرده
جعبه بسته 10 - اشتراک
19.95 دلار
هم اکنون خرید کنید
- قابل حمل
- فقط به یک لیوان و آب گرم نیاز دارد
- می تواند قدرت قهوه را با زمان زیاد سفارشی کند
- به طور گسترده در دسترس نیست
- ممکن است بدنه قهوه صاف شود یا طعم سوختگی بچشد
برخی از برندها قهوه را در کیسه های چای بسته بندی می کنند که می توان آن را به روش چای درست کرد: دم کرده. قهوه تخصصی بسته بندی شده در کیسه های قابل کمپوست، لذت بردن از یک فنجان قهوه خوب و پر حجم را در حین حرکت آسان می کند.
چگونه کار می کند : درست مانند چای کیسه ای: کیسه قهوه را در یک لیوان بریزید و آب داغ اضافه کنید. پنج تا شش دقیقه دم کنید.
برای چه کسانی بهتر است: مسافران مکرر و کسانی که راحتی را بیش از همه چیز ارزش قائل هستند - برای نوشیدن یک فنجان قهوه فقط به آب گرم نیاز دارید.
- کم اهمیت
- قابل حمل
- به حداقل پاکسازی نیاز دارد
- مدت زیادی طول می کشد تا دم بکشد
- فقط می توان یک وعده را در یک زمان دم کرد
یک phin شبیه به یک پوره کوچک است. از فلز ساخته شده است و از دانه های آسیاب شده ریزتری استفاده می کند.
چگونه کار می کند : سوراخ های کوچک در قسمت پایین به آب گرم اجازه می دهد تا پس از عبور از زمین، از آن عبور کند. معمولاً در فنجانی دم میشود که با مقدار کمی شیر تغلیظ شده شیرین پر شده است.
برای چه کسانی بهتر است: کسانی که یک فنجان قهوه می نوشند که قهوه غلیظ دوست دارند.
- روش دم کردن بسیار ملایم
- وکیوم یک فنجان قهوه بسیار معطر ایجاد می کند
- طعم قهوه بزرگ و گرد است
- بسیاری از قطعات برای تمیز کردن
- کنترل دمای پایه در نسخه های غیر برقی دشوار است
روشی ملایم برای درست کردن قهوه، زیرا وقتی آب با تفالههای آن ترکیب میشود، از جوشیدن خجالت میکشد. دمای پایین تر اجازه می دهد تا قهوه با ظرافت بیشتری دم بکشد، که طعم آن را بیش از حد استخراج نمی کند.
نحوه کار : آب گرم می شود تا به بخار تبدیل شود و به سمت بالا به یک قفسه گرد پر از تفاله قهوه تبدیل شود. هنگامی که بخار دوباره به آب تبدیل می شود و با تفاله ترکیب می شود، دوباره به داخل قافی که برای گرم کردن آب استفاده می شود آزاد می شود و خلاء ایجاد می کند که عطر و طعم قهوه را تقویت می کند.
برای چه کسانی بهتر است : افراد حرفه ای قهوه که عاشق علم هستند و می خواهند طعم قهوه خود را به پیشرفته ترین روش به حداکثر برسانند.
قهوه ساز پرکولاتور
- برخی از مردم معتقدند قهوه خیلی داغ دم میکند که منجر به طعم قوی و سوختگی میشود
- کنترل دما در نسخه های اجاق گاز ممکن است سخت باشد
پرکولاتورها خیلی قبل از دستگاه های قهوه ساز وجود داشته اند. آنها فنجان های قهوه خوش طعم با عطر قوی تولید می کنند. برخی را می توان روی اجاق گاز استفاده کرد، در حالی که برخی دیگر برقی هستند.
چگونه کار می کند : آب گرم شده از یک لوله عبور می کند و تفاله های درشت قهوه را که در بالای دستگاه قرار دارد به طور مکرر اشباع می کند.
برای چه کسانی بهتر است : کسانی که واقعا قهوه داغ دوست دارند.
منبع