آموزش کسب و کار اینترنتی

عادات مضر غذایی کدامند؟

پنجشنبه, ۱۲ فروردين ۱۴۰۰، ۰۱:۲۶ ب.ظ

15 "غذای سالم" که در واقع مبدل غذاهای ناخواسته هستند

غذاهای ناسالم نقش اصلی را در بسیاری از افراد که وزن می گیرند و دچار بیماری های مزمن سلامتی می شوند ، بیش از هر زمان دیگری بازی می کنند.

با کمال تعجب مردم برخی از این غذاها را سالم می دانند.

در اینجا 15 "غذای سالم" آورده شده است که در واقع مبدل غذاهای ناخواسته هستند.

لنگر1. غذاهای کم چرب و فرآوری شده بدون چربی

"جنگ" با چربی اشباع شده را می توان یکی از اشتباه ترین تصمیمات در طول تاریخ تغذیه دانست.

آن را بر روی شواهد ضعیف، که در حال حاضر به طور کامل شده بود افشا و خنثی ( 1 ).

هنگامی که این بحث شروع شد ، تولیدکنندگان مواد غذایی فرآوری شده روی پرانتز پریدند و شروع به از بین بردن چربی غذاها کردند.

اما یک مشکل بزرگ وجود دارد. وقتی چربی از بین می رود غذا طعم خوبی ندارد. به همین دلیل برای جبران مقدار زیادی شکر اضافه کردند.

چربی اشباع بی ضرر است ، اما قند اضافه شده در صورت مصرف بیش از حد مضر است (2منبع مورد اعتماد، 3منبع مورد اعتماد)

کلمات "کم چربی" یا "بدون چربی" روی بسته بندی معمولاً به این معنی است که این یک محصول کاملاً فرآوری شده است که پر از شکر است.

لنگر2. بیشتر سس های سالاد تجاری

سبزیجات فوق العاده سالم هستند.

مشکل این است که آنها اغلب به تنهایی طعم خیلی خوبی ندارند.

به همین دلیل بسیاری از افراد برای افزودن طعم به سالاد خود از پانسمان استفاده می کنند و این وعده های غذایی آرام را به غذاهای خوشمزه تبدیل می کنند.

اما بسیاری از سس های سالاد در واقع با مواد ناسالم مانند شکر ، روغن های گیاهی و چربی های ترانس ، همراه با انواع مواد شیمیایی مصنوعی پر شده است.

اگرچه سبزیجات برای شما مفید هستند ، اما خوردن آنها با سس مواد حاوی مواد مضر ، هر گونه فواید سلامتی را که از سالاد می گیرید نفی می کند.

قبل از استفاده از سس سالاد لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید یا خود را با استفاده از مواد سالم درست کنید.


لنگر3. آب میوه ها ... که در اصل فقط قند مایع هستند

بسیاری از مردم معتقدند که آب میوه ها سالم هستند.

آنها باید به این دلیل باشند که از میوه می آیند ، درست است؟

اما بیشتر آب میوه ای که در فروشگاه های مواد غذایی پیدا می کنید در واقع آب میوه نیست.

گاهی اوقات آنها هیچ میوه واقعی در خود ندارند ، فقط مواد شیمیایی هستند که طعم آنها مانند میوه است. آنچه شما می نوشید در واقع آب قند با طعم میوه است.

همانطور که گفته شد ، حتی اگر 100٪ آب میوه با کیفیت می نوشید ، باز هم بهترین انتخاب نیست.

آب میوه مانند میوه است ، به جز همه چیزهای خوبی (مانند فیبر ) خارج شده. اصلی ترین چیزی که از میوه واقعی باقی مانده قند است.

در واقع آب میوه حاوی مقدار مشابهی از قند یک نوشیدنی شیرین شده با قند است (4منبع مورد اعتماد)

لنگر4. گندم کامل "سالم برای قلب"

بیشتر محصولات "گندم کامل" واقعاً از گندم کامل تهیه نمی شوند.

دانه ها به آرد بسیار ریز تبدیل شده اند ، که باعث می شود قند خون آنها به همان سرعت که تصفیه شده هستند بالا برود.

در واقع ، نان گندم سبوس دار می تواند شاخص گلیسمی مشابه نان سفید داشته باشد ( 5 ).

اما حتی ممکن است گندم کامل واقعی نیز ایده بدی باشد زیرا گندم مدرن در مقایسه با گندم مادربزرگ و مادربزرگ ما ناسالم است.

حدود سال 1960 ، دانشمندان ژنهای موجود در گندم را اصلاح کردند تا عملکرد را افزایش دهند. گندم مدرن از نظر مواد مغذی کمتر بوده و برخی از خواص آن را برای افرادی که عدم تحمل گلوتن دارند بسیار بدتر می کند (6منبع مورد اعتماد، 7 ،8منبع مورد اعتماد)

همچنین مطالعاتی نشان می دهد که گندم مدرن ممکن است باعث التهاب و افزایش سطح کلسترول شود ، حداقل در مقایسه با انواع قدیمی تر (9منبع مورد اعتماد، 10 )

گندم ممکن است در طول روز یک دانه نسبتاً سالم باشد ، اما چیزهایی که امروز بیشتر مردم می خورند باید با احتیاط مصرف شود.

لنگر5. فیتواسترول های کاهش دهنده کلسترول

فیتواسترول ها مواد مغذی هستند که اساساً مانند نسخه های گیاهی کلسترول هستند.

برخی مطالعات نشان داده اند که می توانند کلسترول خون را در انسان کاهش دهند (11منبع مورد اعتماد)

به همین دلیل ، آنها اغلب به غذاهای فرآوری شده اضافه می شوند که سپس به عنوان "کاهش کلسترول" به بازار عرضه می شوند و ادعا می شوند که از بیماری قلبی جلوگیری می کنند.

با این حال ، مطالعات نشان داده است که علیرغم کاهش سطح کلسترول ، فیتواسترول ها اثرات منفی بر روی سیستم قلبی عروقی دارند و حتی ممکن است خطر بیماری قلبی و مرگ را افزایش دهند (12منبع مورد اعتماد، 13منبع مورد اعتماد، 14منبع مورد اعتماد)

افراد مبتلا به فیتوسترولمی (یک بیماری ژنتیکی که باعث افزایش سطح استرول گیاه در خون می شود) بیشتر در معرض اثرات منفی فیتواسترول ها هستند (14منبع مورد اعتماد)


لنگر6. مارگارین

کره در گذشته به دلیل محتوای بالای چربی اشباع شده ، انتخاب غذایی بدی بود.

به جای آن ، متخصصان مختلف بهداشتی شروع به تبلیغ مارگارین کردند.

به روزهای گذشته مارگارین سرشار از چربی های ترانس بود. این روزها ، چربی های ترانس کمتری نسبت به قبل دارد ، اما هنوز هم با روغن های گیاهی تصفیه شده پر شده است.

جای تعجب نیست که ، مطالعه قلب Framingham نشان داد که افرادی که کره را با مارگارین جایگزین می کنند ، در واقع بیشتر در اثر بیماری قلبی می میرند (15منبع مورد اعتماد)

اگر می خواهید سلامتی خود را بهبود ببخشید ، سعی کنید کره واقعی (ترجیحاً با چمن تغذیه شده ) بخورید و از مصرف مارگارین با چربی ترانس خودداری کنید. مارگارین فاقد چربی در سالهای اخیر بیشتر در دسترس قرار گرفته است.

همیشه حقایق مربوط به تغذیه را با دقت بخوانید و محصولات حاوی چربی ترانس را محدود کنید.

توصیه می شود مارگارین مملو از چربی ترانس به جای کره طبیعی از بدترین توصیه های تغذیه ای در طول تاریخ تلقی شود.
سری های محدود

COVID-19: چگونه در قلب درد امید پیدا می کنیم

ما در حال به اشتراک گذاشتن پنج داستان از چگونگی کنار آمدن افرادی مانند شما با چالش های همه گیر هستیم. بیاموزید که چگونه آنها در سال گذشته انعطاف پذیری ایجاد کرده و شادی پیدا کرده اند و برای زندگی خود نیز نکاتی را دریافت کنید

حریم خصوصی شما برای ما مهم است . هر اطلاعاتی که از طریق این وب سایت به ما ارائه می دهید ممکن است توسط ما در سرورهای واقع در کشورهای خارج از اتحادیه اروپا قرار گیرد. اگر موافق چنین جایگاهی نیستید ، اطلاعات را ارائه ندهید.

لنگر7. نوشیدنی های ورزشی

نوشیدنی های ورزشی با در نظر گرفتن ورزشکاران طراحی شده اند.

آنها حاوی الکترولیت (نمک) و قند هستند که در بسیاری از موارد می تواند برای ورزشکاران مفید باشد.

با این حال ، بیشتر مردم در رژیم غذایی خود به نمک یا قند مایع اضافی نیاز ندارند.

اگرچه اغلب از نوشابه های شیرین "کمتر بد" قلمداد می شود ، اما در واقع تفاوت اساسی در این دو وجود ندارد ، به جز اینکه محتوای قند در نوشیدنی های ورزشی گاهی اوقات کمی کمتر است.

هیدراته ماندن بسیار مهم است ، به خصوص هنگام تمرین ، اما بیشتر مردم بهتر است به آب ساده بچسبند .

لنگر8. غذاهای بی مصرف کم کربوهیدرات

رژیم های غذایی با کربوهیدرات کم برای چندین دهه محبوبیت فوق العاده ای داشته اند.

در 12 سال گذشته ، مطالعات تایید کرده اند که این رژیم ها یک روش موثر برای کاهش وزن و بهبود سلامتی است ( 16 ،17منبع مورد اعتماد)

با این حال ، تولیدکنندگان مواد غذایی این روند را پذیرفته و غذاهای فرآوری شده "دوستانه" با کربوهیدرات کم به بازار عرضه کرده اند.

این شامل غذاهای کاملاً فرآوری شده مانند میله های آتکینز است . اگر نگاهی به لیست مواد تشکیل دهنده بیندازید ، می بینید که هیچ ماده غذایی واقعی در آنها وجود ندارد ، فقط مواد شیمیایی و مواد کاملا تصفیه شده هستند.

این محصولات را می توان به صورت گهگاه مصرف کرد بدون اینکه سازگاری متابولیکی ناشی از کم خوردن کربوهیدرات را به خطر بیندازد.

با این حال ، آنها واقعاً بدن شما را تغذیه نمی کنند. حتی اگر از نظر فنی کربوهیدرات کمی داشته باشند اما هنوز هم ناسالم هستند.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۱/۱۲
اکادمی سبز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی